De veelzijdigheid van plisségordijnen

Passend in elk interieur

Plisségordijnen zijn met recht een van de charmantste vormen van raambekleding. Het is een veelzijdig systeem wat u toe kunt passen op verschillende typen ramen en situaties. Met plisségordijnen kunt u alle kanten op. Van lichtdoorlatend tot 100% verduisterend en van decoratief tot isolerend. Met de gordijnen regelt u de mate van privacy en licht binnenshuis. Het sfeervolle systeem past naadloos in ieder interieur. Er zijn verschillende soorten stof zodat er altijd een kleur en materiaal bestaat dat aansluit op uw smaak. Ook de lichtdoorlatendheid van de stof kunt u nauwkeurig bepalen.

Top down bottom up

Een top down bottom up plisségordijn is ideaal om van moment tot moment te kunnen bepalen in welke positie u de gordijnen plaatst. Zowel aan de bovenkant als aan de onderkant kunt u het gordijn verschuiven. Zo kunt u het gordijn helemaal sluiten of een strook licht aan de boven- of onderzijde doorlaten. U kunt het gordijn ook in het midden plaatsen zodat het raam zowel boven als onder een stuk zichtbaar is. Dat is ideaal als u privacy wilt van bijvoorbeeld de straat maar tegelijkertijd veel licht binnen wilt laten.

Voor ieder raam

Een plisségordijn is geschikt voor elk type raam. Niet alleen standaard ramen, ook meer uitdagende ramen kunnen worden voorzien van dit type gordijn. Draai-kiepramen en koepels zijn geen probleem. Voor kunststof kozijnen is de Perfect Fit collectie bijzonder geschikt. En voor de perfecte oplossing voor uw raambekleding kiest u een plisségordijn op maat. Zo sluit het gordijn naadloos aan op welk raam u maar wilt. Maatwerk hoeft niet duurder te zijn als u gebruikmaakt van lage internetprijzen tegen voortreffelijke kwaliteit.

Comfort en energiebesparing

Wist u dat bepaalde typen plisségordijnen dusdanig isolerend zijn dat het effect gelijk is aan het vervangen van enkel glas door dubbel glas? Dubbele plisségordijnen met honingraatstructuur zorgen ervoor dat er in de winter tot bijna 50% minder warmte verloren gaat via de ramen. In de zomer houden de gordijnen de warmte juist buiten. Ook geluiden van buiten worden sterk verminderd. Het geheim zit hem in de isolerende luchtkussentjes in de honingraatstructuur. Met isolerende gordijnen bespaart u niet alleen flink op uw energierekening, het vergroot ook uw wooncomfort gedurende elk seizoen.