Jij kunt de zomer aan met je eigen opblaasbare spa

De zomer is aangebroken en met de hoge temperaturen is het optimaal genieten. Toch kan het zo nu en dan wel iets te heet zijn. Hoe heerlijk als je in eigen tuin even kunt afkoelen? Geen gedoe meer met drukke zwembaden of overbezette strandbedjes. Ooit gedacht aan een opblaasbare spa? In dit artikel lees je alle in’s en out’s!

Een opblaasbare spa

Het klinkt misschien gek in de oren, maar het bestaat echt. Een opblaasbare spa. Wat houdt het precies in? Bij een opblaasbare spa moet je denken aan een jacuzzi die opblaasbaar is. Dankzij speciale functies is het bad in staat om bubbels te creëren. Het is dus net alsof je in een spa zit, maar dan in eigen tuin!

Aanschaffen van het opblaasbare spa

Het aanschaffen van een opblaasbare spa kan bij verschillende tuincentra. Je kunt eens kijken bij jou in de buurt, maar het is ook aan te raden om online te zoeken. Online is er vaak meer keuze en heb je een beter overzicht van wat er allemaal te koop is. Uiteindelijk kun je natuurlijk ook de online shop, zo mogelijk, bezoeken bij de echte winkel. Let bij het aanschaffen goed op dat er verschillende prijsklassen zijn. Er zijn hele goedkope versies te vinden, maar ook producten met een zeer hoge prijs. Goedkoop kan soms duurkoop zijn. Dus wees niet te snel verkocht door een goed uitziende opblaasbare spa. Het is eenmaal een luxe product, wat iets meer geld kost.

Opzetten van het opblaasbare spa

Als je het spa eenmaal hebt aangeschaft is het hoog tijd om het op te zetten in de tuin of op het terras. Neem hiervoor een dagje de tijd en vraag zo nodig wat hulp van vrienden. Het opzetten neemt niet heel veel tijd in beslag, maar moet wel goed gedaan worden. Na het opblazen, kan het gevuld worden met water. Zorg dat alles goed functioneert en de elektriciteit wordt aangesloten, zodat de bubbels kunnen komen.

Fotoopblaasbarespa

Als alles klaar staat is het tijd om ervan te genieten. Trek je zwemkleding aan en zorg voor een verkoelend drankje. Zo kun je de hele zomer middag genieten in je eigen tuin!