Breng sfeer in een modern interieur met een kachel of haard

Een kachel of haard in huis plaatsen is misschien niet het eerste waar mensen die van een modern interieur houden aan denken. En dat is zonde! Naast dat een kachel of haard erg gezellig staat en sfeer verhogend werkt, zijn er tegenwoordig ook veel mooie en strakke kachels en haarden te koop die uitstekend bij een modern interieur passen. Zie jij jezelf al een wijntje drinken of een goed boek lezen met een moderne en strakke kachel of haard al knisperend op de achtergrond? In dit artikel lees je alles over waar je de mooiste kachels en haarden vindt die in jouw interieur helemaal tot zijn recht zullen komen!

barbas bellfires

Moderne en strakke kachels en haarden

Barbas Bellfires is een bedrijf dat moderne en strakke kachels en haarden produceert. Naast dat de kachels en haarden uitstekend passen bij jouw moderne interieur, zijn de kachels en haarden ook nog eens volledig aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en stijl. In het assortiment vind je 120 basismodellen, die vervolgens in meer dan 17.000 combinaties kunnen worden uitgevoerd. Zo heb je dus ook nog eens de zekerheid dat je niet snel ergens precies dezelfde kachel of haard zult tegenkomen! De Barbas Bellfires haarden staan voor gemak, sfeer, comfort en zijn bovendien duurzaam en ecologisch verantwoord.

Barbas Bellfires haarden

In het ruime assortiment van Barbas Bellfires vind je kachels en haarden in alle denkbare vormen, maten en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of vrij hangend model kachel of haard. Wil je in meerdere vertrekken kunnen genieten van de gezelligheid van een kachel of haard? Ga dan voor een haard of kachel met tweezijdige, driezijdige of doorkijk vuurzicht. Uiteraard vind je er ook kachels en haarden met verschillende soorten brandstof, vermogens en certificaten. Bij Barbas Bellfires heb jij dus ruim de keus uit een kachel of haard met door jou gewenste specificaties en design.

Genieten rond de haard!

Ben je al enthousiast geworden over het plaatsen van een kachel of haard in jouw moderne interieur? Deze sfeer verhogende accessoire zal je huis tenslotte nog gezelliger maken. De Barbas Bellfires haarden zijn een aanrader als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd en modern exemplaar. Neem eens een kijkje op de website, en wie weet zit jij komend najaar al wel met je hele gezin te genieten rond je nieuwe kachel of haard!