De walk in closet; de droom van elke vrouw!

Op jonge leeftijd droomt elk meisje van een echte prinsessenkast vol met kleding. Wanneer we ouder worden, wordt deze droom niet minder en zelfs mogelijk. Heb jij een kamer over in het huis? Bouw deze dan om tot een eigen walk in closet! Het is een droom van elke vrouw om een kamer vol prachtige uitgestalde kleding, schoenen en accessoires binnen te lopen. Hoe stel je deze walk in closet samen? In dit artikel geven wij tips hoe je jouw walk in closet kan realiseren.

inloopkast

Orde en regelmaat

Het belangrijkste wanneer jij jouw walk in closet gaat samenstellen, is om voor orde en regelmaat te zorgen. Simpelweg en lukraak wat kasten en hangertjes ophangen in een kamer maakt het nog niet tot een walk in closet. Doe inspiratie op online en kies de juiste meubelstukken, kledingkasten en hangers. Het is aan te raden om voor een kleurenthema te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor witte kasten en houten hangers. De beste optie is om voor de hele walk in closet dezelfde houten hangers te gebruiken. Een walk in closet realiseren is een investering waar je jarenlang plezier van hebt. Koop dus niet de eerste, de beste hangers, maar kies voor kwaliteit. Bij YourHanger kun je houten hangers van hoogwaardig kwaliteit aanschaffen. Je kiest zelf de houtsoort en de kleur van de hanger en kunt zo jouw walk in closet personaliseren.

Wijk niet af

Vervolgens is het belangrijk wanneer je jouw kleding in de kast gaan opbergen en ophangen dat je een vast patroon kiest. Er zijn verschillende manieren hoe je een walk in closet kunt indelen. Kies je ervoor om alles op kleur te hangen, op soort of op functie? Zorg dat je een duidelijke keuze maakt en hier niet vanaf wijkt. Op deze manier houd jij jouw walk in closet op orde.

Licht doet alles

Je wilt je natuurlijk de koning te rijk voelen wanneer jij jouw walk in closet binnengaat. Licht kan het wow effect van de walk in closet op een natuurlijke manier versterken. Het lijkt misschien maar een detail, maar de keuze voor het licht is erg belangrijk. Wij raden altijd aan om plafondlichtjes te plaatsen, licht in de kasten en spotlights. Op deze manier kun je alles perfect uitlichten en zorgen voor een adembenemend gevoel wanneer je de walk in closet binnenstapt.

Maak jouw meisjesdroom waar en realiseer een walk in closet bij jou thuis! Ruim het rommelkamertje op en tover deze ruimte om tot jouw persoonlijke walk in closet. Ga niet als kip zonder kop te werk en zorg voor orde en regelmaat en creëer een prachtige walk in closet in huis.