Investeren in wonen

investeren in wonen

We kennen jou; die mooie statementvaas, die prachtige plaid (ja schat, hij is echt anders dan die andere…), een mooie nieuwe afbeelding aan de muur en die theelichthouder die je echt niet kon laten staan. Oh wonen, wat is het heerlijk dat het een werkwoord is. En we werken er allemaal heel hard aan. Dat we soms even moeten uitleggen aan partner, gezin of vrienden dat het echt heel belangrijk is om in een prettige, persoonlijke omgeving te verkeren, nemen we op de koop toe. Sterker nog; wie bellen ze als ze gaan verhuizen en advies nodig hebben over een kleur op de muur, de opstelling van de zithoek of wat insights over hippe eetkamerstoelen?…Juist ja…

Als je nog even doorleest dan kan jij jezelf en die partner en vrienden ook helpen met geld besparen. De energielasten kunnen namelijk een stuk lager. En dat geld dat je overhoudt, dat kan je dan mooi investeren in die designstoel die al jaren op je lijstje staat.

Beter wonen 

Onderzoek van Autoriteit Consument & Markt wijst uit dat een gemiddeld huishouden jaarlijks meer dan €400 kan besparen op de energierekening, enkel en alleen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Dat is bijna €40 per maand! Zorg dat je touwtjes in handen hebt en betaal niet te veel voor dat warme huis, de apparaten die het het makkelijker maken en die warme douche voor het slapen gaan. Energie vergelijken is heel eenvoudig. Met een paar klikken van je muis heb je een compleet overzicht van jouw bespaarmogelijkheden. Er komen steeds meer leveranciers en energiecollectieven, het overzicht is soms lastig te behouden of verkrijgen. Bij deze onafhankelijke vergelijking die je de verschillende leveranciers en collectieven én je kan kiezen voor bijvoorbeeld groene stroom en groen gas. Binnen een paar minuten heb je een vergelijking en kan je overstappen. En met die mooie besparing in het vooruitzicht, weten we zeker dat je dan een stuk beter woont.