Koperen buizen in industriële interieurs

Industriële interieurs zijn zeer geliefd. Wat mensen vooral aantrekt is het grootse, de enorme ruimtes en ook wel de nostalgie die er heerst. Je vindt er heel wat elementen in terug die herkenbaar zijn. Ergens.. ooit.. heb je deze elementen wel eens gezien. Dit zorgt voor een herkenbaarheid en dat heeft als resultaat dat men zich makkelijk goed voelt in een dergelijk interieur.

Koperen buizen: pure nostalgie

Een koperen buis straalt warmte uit. Het geeft een diepe goudkleurige gloed die met niets anders te vergelijken is. Als je koper ziet, voel je je onmiddellijk thuis. Daarom zijn koperen buizen ideaal als je een industrieel pand gezellig wilt aankleden. Buizen in koper in je industrieel interieur dienen niet alleen als waterleiding. Ze kunnen ook vooral decoratief gebruikt worden. Wij geven jou alvast wat tips en voorbeelden voor jouw industriële wooninrichting.

koperen buizen handdoekrek

Afbeelding: https://es.pinterest.com/pin/219128338099545598/

Een koperen buis: voor alles bruikbaar!

Naast het feit dat een koperen buis als leiding dient, kun je ze voor alles en nog wat inzetten. Zo kun je er zelf een handdoekrek van maken. Of wat dacht je van een rekje voor de keuken? Of maak er een schitterende lamp mee die niemand anders heeft! Of laat ze gewoon door je interieur lopen als railing of mooie decoratie.

koperen buizen tafel

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/231442868326585438/

Koperen buis in je interieur: makkelijk te verwerken!

Koperen buizen zijn heel makkelijk in elkaar te steken. Er bestaan hoekstukken, T-verbindingen en noem maar op om de koperen buizen aan elkaar te monteren. Zo kun je om het even welke koperen buis in je industriële interieur verwerken. Of je ze nu gebruikt als decoratie en/of functioneel: koperen buizen in je industriële interieur geven een stoer een apart cachet aan je woning.

koperen buizen wc rol houder

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/390687336405421836/

Wees creatief met koperen buizen in je industriële interieur

Je kunt met een koperen buis in je interieur heel wat leuke voorwerpen maken. Met een beetje handigheid of een vriend die je kan helpen creëer je je eigen meubels en accessoires. Maak een bijzettafeltje met een tablet en wat koperen buizen. Aarzel niet om tot in de kleinste hoekjes van je woning koperen buizen te gebruiken. Niets is te gek of het bestaat wel in een versie van buizen in koperen uitvoering. Verdeel de verschillende accessoires in koperen buizen over je hele woning, zodat je een sfeervol geheel krijgt!