Leuke wanddecoratie ideeën

Leuke wanddecoratie ideeën

Wanneer je druk in de weer bent met het decoreren van je kamer, dan hoort het aanpakken van de muren daar ook bij. Maar hoe zorg je ervoor dat je muren een eyecatcher worden en je de juiste stijl pakt? Hier vind je enkele leuke tips die je kunt gebruiken.

Een opvallende klok

Een normale klok voldoet niet meer om op te vallen. Ga eens kijken naar een stoere vintage of industriële klok die je aan de muur kunt hangen. Er zijn klokken die bijna de hele hoogte van de kamer gebruiken. Het zal wellicht niet de voorkeur hebben voor velen, maar het zal er wel voor zorgen dat jouw muur zeker zal opvallen met een klok die een authentieke uitstraling geeft. Je kunt ook kijken naar andere kleinere klokken in deze stijl, er zijn genoeg designs.

Een persoonlijke toevoeging

Heel veel mensen plaatsen foto’s van het gezin op de muur. En waarom ook niet? Het geeft je huis een eigen persoonlijk karakter. Een foto op canvas op groot formaat zal je ruimte zeker leuk maken, je kunt elke dag genieten van je gezin, ook op de momenten dat je alleen thuis bent. Als je een foto op canvas goedkoop wilt hebben dan zijn er genoeg mogelijkheden: er zijn diverse materialen en maten waardoor je altijd een goede prijs hebt. Een foto op canvas is ook iets wat je altijd bij je zult houden en in elke interieurstijl past.

Wandrekken

Nog een aanwinst voor je muren zijn trendy wandrekken. Deze plaats je in plaats van gewone planken aan de muur waarop je diverse accessoires kunt plaatsen. Deze wandrekken vind je in ronde vormen, maar ook in de vorm van hoge kasten, waardoor je niet alleen een stijlvol uiterlijk geeft, het bespaart je ook nog eens ruimte.

De natuur in huis

Een trend die ook speelt is het halen van je natuur in je huis. Op de muur kan je een extra stijlvol effect maken door gebruik te maken van plant schilderijen of andere mogelijkheden.

Landkaarten

In een vintage stijl is het gebruik van diverse verweerde decoraties populair. Voor de muren kan je stoere landkaarten (of andere posters) op de muur hangen die een authentieke uitstraling geven. Je hebt het idee alsof je teruggaat in de tijd met deze eyecatchers.