Moderne Italiaanse keukens

Moderne Italiaanse keukens zijn erg populair vanwege hun design en luxe. De Italiaanse keukens getuigen allemaal van goede smaak en zijn leverbaar in neutrale keuren, aardse kleuren of levendige kleuren zoals oker en oranje of zachtgeel.

Voor een moderne uitstraling bij een moderne Italiaanse keuken kies je voor een mooi granieten aanrechtblad of een van mat steen. RVS handgrepen er op of afgewerkt met een mooie terracotta tegel. De roestvrijstalen apparatuur van de Italiaanse keukens hebben een mediterrane aanpak, ze zijn functionele en elegant en tal van luxe accessoires zitten achter verborgen kasten.

Italiaanse keukens

De Italiaanse keukendesigners werken vaak met verzonken deuren en moderne accenten. Italiaanse keukens worden geassocieerd met een rustiek stijl en ze nodigen daarom uit tot gastvrijheid en comfort. De keuken is het hart van ons huis en we willen allemaal dat deze stijlvol en praktisch worden ingericht. Door de vindingrijkheid en creativiteit van de Italiaanse designers stap je en wereld binnen van een verfijnde hedendaagse keuken van alle luxe voorzien.

italiaanse keukens

Praktisch en functioneel

Kasten van onze keukens kunnen op maat gemaakt worden, multitasking kookeilanden geïntrigeerd, de beste afwerkingsmaterialen worden gebruikt en praktische functionele hoogstandjes zijn verwerkt in elke Italiaanse keuken. De Italiaanse keukens zijn in tal van materialen en soorten te verkrijgen, denk aan houtsoorten, geometrische vormen, ronde keukens, ingebouwde snijplanken, koelkasten achter verstopte deuren of zelfs glazen deuren. De Italiaanse lijn in keukens zijn bestsellers, ze zijn kosteneffectief, efficiënt, modern en betaalbaar.

Made in Italy is een hoge uitdrukking voor de ambachtslieden uit Italië. Het staat voor vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid en innovatief. De Italiaanse keukens worden gemaakt van kostbare materialen met verfijnde lijnen en met excellentie. Ze zijn praktisch ontworpen en multifunctioneel door ingebouwde plug-in’s.

Er is een breed scala aan keukens mogelijk als het om ontwerp gaat, eigentijdse stijl, futuristisch of strak, kookeilanden, attributen, RVS add-ons, alles is mogelijk. Onze keuken is een ontmoetingsruimte waar wij als familie of gezin bij elkaar komen zelfs buiten de maaltijden om. Je kan er met gasten praten en memorabele scènes creëren.

moderne italiaanse keuken

Kenmerkend voor moderne Italiaanse keukens

Moderne Italiaanse keukens zijn populair vanwege het leveren van de perfecte sfeer. Ze zijn praktisch en comfortabel, worden gemaakt van de meest duurzame materialen en indien je in je huis een Italiaanse keuken hebt staan, dan waan je jezelf op het Italiaanse platteland.

Wij als Italiaanse keuken leverancier leveren een verscheidenheid aan Italiaanse keukens die in de juiste maat zijn aan te passen aan uw behoeften.. We zin een erkend dealer en hebben toegang tot de nieuwste producten en stijlen. Alle producten worden gemaakt in Italië en wij zijn een verkooppunt ervan. Wij realiseren uw droomkeuken door alle wensen af te stemmen en als wij een Italiaanse moderne keuken bij u installeren dan gebeur dit op een vakkundige en veilige manier.