Mooiste raamdecoratie-mogelijkheden van VELUX voor kamers met een schuin dak

Slaapkamers met een schuin dak

In vele hedendaagse huizen zijn er slaapkamers te vinden met een schuin dak. Sommige mensen kiezen er voor in deze slaapkamer een dakkapel te laten maken om de ruimte groter te maken en meer natuurlijke lichtinval te creëren, andere mensen kiezen daarentegen weer voor een dakraam. Voor sommige mensen kan een kamer met dakraam wat te donker aanvoelen, waarvoor er gelukkig allerlei manieren zijn om de donkere kamer wat lichter te maken. Andere mensen zweren juist weer bij een donkere slaapkamer, met verduisterende gordijnen omdat dit de nachtrust voor vele mensen aanzienlijk verbetert. Slaapkamers met een dakraam zijn ontzettend goed te verduisteren, hieronder lees je verschillende raamdecoratie mogelijkheden voor slaapkamers met een schuin dak.

Raamdecoratie mogelijkheden in kamers met een schuin dak

Ben je op zoek naar mooie raamdecoratie-mogelijkheden voor de kamers in je woning met een schuin dak? VELUX heeft een uitgebreide collectie gordijnen, jaloezieën, zonneschermen en rolluiken die speciaal voor ramen in schuine daken zijn gemaakt. Of je nu kiest voor een vouwgordijn of een verduisteringsgordijn: de producten van dit merk zijn hier speciaal voor ontworpen. Je hebt de keuze uit een ruime collectie van stijlen en kleuren en uit een gemotoriseerde of handmatige functie.

VELUX-gordijnen

Wanneer je geschikte raamdecoratie nodig hebt voor je slaap-,bad-,of woonkamer, zijn er diverse opties. Zo zijn er gordijnen of jaloezieën die verduisterend werken, die tegen de warmte beschermen, die decoreren en temperen en die ervoor zorgen dat insecten niet binnenkomen. Een multifunctioneel vouwgordijn is een van de vele opties die VELUX heeft. Dit is een vouwgordijn dat als het ware zweeft en een bijzondere sfeer in de kamer creëert. Het gordijn houdt licht tegen door de verduisterende stof en heeft een dubbele plooi met aluminium en een structuur van honingraat binnenin, waardoor het gordijn in de warmte in de winter binnen blijft en de kamertemperatuur verbetert. Daarnaast is het verduisteringsgordijn gemakkelijk te installeren met het Pick&Click! systeem. Een andere, goede manier van raamdecoratie is het rolgordijn. Dit gordijn verzacht het daglicht en biedt zo meer privacy. Deze rolgordijnen zijn in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar, zodat deze ook goed passen bij de rest van het interieur. Je hebt de keuze uit elektrisch te bedienen gordijnen of exemplaren die je met de hand bedient. Er zijn niet alleen gordijnen en jaloezieën zijn van dit merk verkrijgbaar, maar ook de rolluiken en buitenste zonneschermen zijn verkrijgbaar. Het zonnescherm zorgt ervoor dat de zonnestralen geblokkeerd worden voordat ze het glas bereiken. Zo blijft uw kamer ook koeler en meer aangenaam in de zomer. Het zonnescherm is transparant, dus je houdt je uitzicht naar buiten.

Kleur kiezen

Heb je een keuze gemaakt uit de verschillende soorten raamdecoratie? Dan volgt de vraag: welke kleur of welk design krijgt het gordijn of de jaloezie? Om goed te kunnen kiezen, kun je drie verschillende kleuren opvragen om gratis thuis te ontvangen. Zo kun je op je gemak vergelijken welke stof en kleur het beste past bij jouw huis. Wil je een mooi ontwerp voor bijvoorbeeld de kinderkamer? Dan is er de Disney & VELUX- Dream collection. Op deze verduisteringsgordijnen zijn diverse Disney-figuren afgebeeld. Deze gordijnen zorgen voor totale verduistering en wordt aangepast aan de grootte en vorm van het dakraam. Voor alle producten geldt dat er drie jaar garantie op zit. Mooie en goede raamdecoratie vind je bij VELUX.