Veel keuze in raamdecoratie

Goede raamdecoratie is niet louter decoratief, maar ook bijzonder functioneel.Creon-raam Je kunt er bijvoorbeeld de lichtinval mee regelen en vervelende inkijk beperken. Die veelzijdigheid vind je dan ook uitstekend terug in het assortiment. Zo kun je ieder interieur optimaal verfraaien. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten raamdecoratie: houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen.

Houten jaloezieën

Deze raamdecoratie heeft een warme en natuurlijke uitstraling, die zich perfect leent voor zowel een landelijk als een modern interieur. Daarmee zijn houten jaloezieën ideale sfeermakers. Je kunt de houten jaloezieën geheel naar jouw wens laten aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld de lamelbreedte en de bedieningszijde kiezen. Bovendien heb je voor de kleur van zowel de lamellen als van het koord een indrukwekkende 17 kleuropties. Zoals bijvoorbeeld  ‘limestone’, ‘structure dune’ of het traditionele ‘white’,

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn of roljaloezie heeft twee stofbanen, die je apart van elkaar kunt bewegen. De banen zijn afwisselend doorschijnend en ondoorzichtig. Je kunt daardoor het gordijn halfgeopend houden, of geheel sluiten. Duo rolgordijnen worden daarom ook wel ‘dag en nachtrolgordijn’ genoemd. Je hebt de keuze uit diverse kleuren voor de cassette, het onderkoord en het bedieningskoord. Bovendien zijn er ook hier 17 kleuropties voor de stof van het gordijn.

Plissé gordijnen

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooid’. Dat klinkt erg chic, en zo zien plissé gordijnen er ook uit. Doordat het gordijn is opgevouwen, neemt het amper ruimte in. Bij het uitvouwen komt het licht naar binnen door heel kleine openingen in de stof, waardoor je een zeer verfijnde lichtinval hebt. Bij Creon kun je kiezen uit drie varianten: transparant, semitransparant en verduisterend. Verder zijn er 10 kleuropties voor de stof en kun je kiezen uit een standaard (top-down) systeem en het vrijhangende (top-down/bottom-up) systeem.

Online je raamdecoratie bestellen

Creon is een gerenommeerd bedrijf met zeer veel deskundigheid op het gebied van raamdecoratie, kozijnen, vloeren en meer. Ieder product wordt op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het altijd past. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is mede mogelijk doordat je als consument alles online kunt regelen en bestellen. Maar als je de raamdecoratie toch graag even in het echt wilt zien voordat je een besluit neemt, dan kan dat natuurlijk. Je kunt eenvoudig een kleurstaal bestellen, en de prijs daarvan krijg je terug als korting op je bestelling. Neem vast een kijkje op:

https://www.creon-raamdecoratie.nl