Site pictogram

5 x leuke kussens voor de lente

leuke kussens voor de lente

Geniet jij ook zo van het mooie lenteweer? Wij alvast wel! De tuin is voorbereid op de lente, nu is het tijd om je interieur helemaal lenteproof te maken. Een makkelijke en snelle manier om de lente in huis te halen, is door leuke kussens op de bank te leggen. Berg die donkere, wollen kussens maar snel op en vervang ze door kussens in vrolijke kleuren en prints. Om je te inspireren, hebben wij alvast vijf leuke kussens voor de lente op een rijtje gezet. Kijk mee!

1. Henrik set van 2 kussens, 45 x 45 cm, aquablauw en grijs – (ook verkrijgbaar in mosterd en grijs)

Als je op zoek bent naar frisse kleuren voor de lente, dan zit je met blauwtinten helemaal goed. Blauw is de kleur van de lucht en van de zee, en dat is waarom veel mensen van deze kleur houden. De Henrik set heeft mooie blauwe tinten met zachtgrijze kleuren, en heeft een leuk geometrisch patroon. De kussens komen het mooist tot hun recht op een (licht)grijze, witte, blauwe of zwarte bank. Heb je een okergeel interieur? Dan is de set mosterd en grijs wellicht ook leuk voor jou!

Henrik set van 2 kussens, 45 x 45cm, aquablauw en grijs

2. Lonford fluwelen kussen, 45 x 45 cm, licht oudroze en koper – (ook verkrijgbaar in grijs en zilver)

Ook pasteltinten zijn ontzettend leuk voor de lente. De zachte kleuren zijn lief, maar tegelijk vrolijken ze je interieur helemaal op. Kijk maar naar dit Lonford fluwelen kussen, hoe leuk ziet dit kussen er wel niet uit? De mooie lijnen en het fluwelen materiaal trekken meteen de aandacht. Leuk om te weten: de achterkant van het kussen is bordeauxrood. Stel dat je op het roze bent uitgekeken (wat volgens ons niet zo snel zal gebeuren), kan je het kussen gewoon omdraaien voor een totaal andere look. 

Lonford fluwelen kussen, 45×45, licht oudroze en koper

3. Flavia geborduurd kussen, 45 x 45 cm, meerkleurig

Hou jij van een botanische woonstijl? Dan word je wellicht vrolijk van dit Flavia gebordeerd kussen. De roze, blauwe en groene kleuren zorgen voor een frisse look, zeker in combinatie met de leuke print. Dit katoenen kussen is met de hand geborduurd dus je weet dat dit kussen met zorg is gemaakt. Heb je zin in iets anders? De achterkant is gezeefdrukt met een leuk Ditsy patroon. Je kunt dus genoeg afwisselen!

Flavia geborduurd kussen, 45 x 45cm, meerkleurig

4. Auburn kussen, 45 x 45 cm, roze en mosterdgeel

Met de kleur geel haal je het zonnetje in huis. Daarom is dit Auburn kussen in roze en mosterdgeel ontzettend mooi voor de lente. Het leuke patroon maakt dit kussen helemaal af! Als we naar onderstaande foto kijken, worden we alvast instant vrolijk. Jij ook? Je kunt dit kussen trouwens leuk combineren met het Lonford fluwelen kussen! 

Auburn kussen, 45 x 45cm, roze en mosterdgeel

5. Aldis set van 2 kussens, geprint en geometrisch, 45 x 45 cm, oceaanblauw

Als laatste verdient ook deze Aldis set de aandacht in dit artikel. De blauwe kussens met geometrische print hebben een grafisch kubusontwerp, gezeefdrukt op 100% katoen. Wij vinden ze er alvast prachtig uitzien! De kussens passen mooi op een blauwe, groene of gele bank, maar net zo goed op een witte of (licht)grijze bank. Leuk aan deze set is dat je dus meteen twee kussens hebt. Dat ziet er toch altijd net iets mooier uit op de bank dan één kussen. Leuk voor je interieur én je portemonnee!

Aldis set van 2 kussens, geprint en geometrisch, 45 x 45cm, oceaanblauw

Zo, dit zijn alvast vijf leuke kussens voor de lente! Je kunt de kussens op de bank neerleggen, maar net zo goed op je bed als sierkussens. Kan je niet kiezen? Dan koop je ze toch gewoon allemaal! Het leuke aan kussens is dat je ze prima met elkaar kunt combineren. Sterker nog: een mix en match geeft het allerleukste resultaat!

Mobiele versie afsluiten