inductiebeschermer

Je kookt op een inductieplaat. Een mooie zwarte plaat met veel mogelijkheden om gerechten zo goed mogelijk klaar te maken. Een inductieplaat ziet er stijlvol uit en je wilt dit ook graag zo houden. Het is belangrijk om de plaat te beschermen om zo krassen te voorkomen. Bestel een inductie beschermer bij Topdoek en zorg ervoor dat jouw kookplaat in topconditie blijft!

Beschermers

Je onderhoudt je kookplaat goed en als er niet gekookt wordt, wil je dat de inductie kookplaat er ook goed uit blijft zien. Je moet je kookplaat beschermen om dit zo te houden. Het beschermen van je inductie kookplaat hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Topdoek vind je inductie beschermers die jouw plaat stijlvol beschermen tegen krassen of andere gebruikssporen. Een inductie beschermer is een dunne laag die je op je inductie kookplaat legt, maar die stevig genoeg is om scherpe voorwerpen tegen te houden.

Print

Een inductie beschermer van Topdoek kun je in allerlei prints vinden, van eenvoudige tot de meest unieke afbeeldingen. Zo is er altijd een print te vinden die bij jouw interieur of voorkeuren past. Kies je voor een afbeelding op de inductie beschermer of juist voor alleen een kleur die past bij de keuken. Het is zelfs mogelijk om een eigen foto op de inductie beschermer te laten printen. Een vakantiefoto of jullie huisdier? Alles is mogelijk en zorgt ervoor dat de plaat een echt persoonlijk item wordt!

Formaat

Bestel een inductie beschermer van Topdoek en kies uit de verschillende formaten. Inductieplaten zijn er in verschillende afmetingen en bij Topdoek wordt hier rekening mee gehouden. Het is belangrijk dat de beschermer de kookplaat in zijn geheel afdekt. Er is altijd een formaat te vinden dat passend is voor jouw inductie kookplaat. Een ander voordeel van het helemaal afdekken van de inductiekookplaat is dat het bedieningspaneel ook afgeschermd is. De plaat kan zo niet onbedoeld aangezet worden door bijvoorbeeld kleine kinderen.

Anti-slip

Een groot voordeel van de inductie beschermers van Topdoek is dat ze anti-slip zijn. Daardoor is het mogelijk om iets op de kookplaat te zetten zonder dat de beschermer verschuift. De bescherming blijft zo optimaal, ook als de plaat gebruikt wordt om er iets anders op te zetten. Zo kun je je aanrecht vergroten, zonder dat je je kookplaat beschadigt.

Wil je je kookplaat in goede conditie houden? Kies dan nu voor een beschermer van Topdoek en zorg ervoor dat jouw kookplaat het plaatje van jouw keuken blijft!

Door Interieur