vintage koffer

Vintage woonaccessoires zijn woonaccessoires die tussen de jaren 20 en de jaren 80 gemaakt zijn. Zijn woonaccessoires later gemaakt, dan spreken we over retro woonaccessoires. Voel jij je aangetrokken tot de vintage stijl voor in huis, maar weet je niet zo goed wat voor vintage accessoires je voor je woning aan kunt schaffen? Neem dan de leukste voorbeelden van vintage accessoires op deze pagina door en kies een van de accessoires in dit artikel om aan te schaffen voor jouw woning met vintage look.

Oude kisten en koffers

Vintage kisten en koffers zijn niet alleen erg handig om allerlei spullen in op te bergen, maar zien er ook erg leuk uit. Zeker met een verweerde kist of koffer in huis, geef je jouw woning een echte vintage look.

Een oude camera

Nu maken we al onze foto’s met onze mobiele telefoons, maar vroeger gebruikten we hier flinke camera’s voor. Een vintage camera is erg leuk om in je interieur te zetten, bijvoorbeeld door de camera op een wandplank te zetten of in een stellingkast te plaatsen. Zeker als je een groot liefhebber bent van fotografie, is de vintage camera de ideale accessoire voor jou. Je geeft je huis een vintage tintje, maar laat tegelijkertijd zien dat je met fotografie bezig bent.

Vintage schoolplaten

Zoek je vintage wanddecoratie? Dan kun je een vintage schoolplaat aanschaffen. Een vintage schoolplaat is een plaat die in de jaren 20 tot de jaren in het onderwijs gebruikt werd. Er kan van alles op een vintage schoolplaat staan, van het menselijk lichaam tot een beeld uit de geschiedenis of een afbeelding van een dier. Houd je van reizen? Schaf dan een vintage landkaart aan en je hebt een mooi vintage accessoire aan de muur hangen dat ook nog eens perfect bij jou past.

Emaille voorwerpen

Emaille voorwerpen werden vroeger veel gebruikt in het huishouden, maar nu worden emaille voorwerpen vooral neergezet als vintage woonaccessoires. Ideaal voor een interieur met vintage look!

Door Interieur