Bij een succesvolle verhuizing naar een nieuwe woning hoort een toast

Over twee maanden gaan jullie dan eindelijk je intrek nemen in een gloednieuwe woning. Na zorgvuldig plannen en ontwerpen is de bouw van jullie huis bijna afgerond en wordt er druk gewerkt om binnen alle details goed uit te voeren. Jullie hebben voor een modern en hedendaags ontwerp gekozen en dat willen jullie dan ook straks in het interieur laten terugkomen om er zeker van te zijn dat het ontwerp en de inrichting feilloos op elkaar aansluiten. 

Zodoende hebben jullie ook besloten om vrijwel je hele huis van nieuw meubilair te voorzien. Natuurlijk gaan bepaalde dingen waar jullie specifiek aan gehecht zijn natuurlijk mee naar de nieuwe woning, maar jullie hebben toch behoorlijk wat nieuwe meubels in gedachten, die straks beter aan zullen sluiten op de rest van de woning dan het meubilair wat jullie in huis hebben staan. Daarom zijn jullie gedurende de afgelopen maanden al druk op zoek gegaan om er zeker van te zijn dat jullie precies die meubels kunnen vinden die jullie woning helemaal afmaken. 

In jullie nieuwe woning kiezen jullie voor een modern inrichting

Zo komt er bijvoorbeeld een nieuwe zithoek in huis. De driezitter die nu tegen de muur aan staat wordt vervangen door een comfortabele zithoek waar je met maar liefst vijf personen op kunt plaats nemen. Omdat je nieuwe woonkamer ook een behoorlijk stuk ruimer is dan jullie huidige, hoeft de nieuwe bank ook niet tegen de muur, maar komt deze juist midden in de kamer, om daarmee meer ruimte te creëren en een compleet andere sfeer te creëren. 

Maar ook aan andere details heb je gedacht die ervoor moeten zorgen dat je nieuwe woning er strak uitziet en een moderne uitstraling meekrijgt. Zo heb je bijvoorbeeld een nieuwe wandklok besteld met een hedendaags design die straks een prominente plek gaat krijgen aan de wand. Ook heb je in de keuken een speciale tegelvloer uitgekozen die deze een andere dimensie lijkt te geven. Daarnaast komt er een nieuw vloerkleed in de woonkamer, gemaakt door een bevriende kunstenaar en hebben jullie een speciale op maat gemaakte boekenkast laten ontwerpen die een hele wand in beslag gaat nemen. 

Champagne glazen zijn onmisbaar als straks het grote moment daar is

Daar komen naast boeken en kunst ook nieuwe champagne glazen in te staan. Bij een nieuwe woning hoort natuurlijk een toast en champagne is daar de aangewezen drank voor. Toen je daar aan dacht besefte je je namelijk dat je na afgelopen nieuwjaar nog maar een heel champagne glas had staan in de kast. Zodoende dat je ook al een bestelling voor nieuwe en moderne champagne glazen hebt geplaatst. 

Naarmate de datum van jullie verhuizing dichterbij komt en jullie echt met de inrichting van jullie nieuwe woning kunnen beginnen wordt je steeds enthousiaster. Je ziet al halsreikend uit naar het moment dat je straks op die nieuwe comfortabele zithoek kunt neerploffen met een glas champagne om met je partner te proosten op jullie nieuwe huis!