4x Verras je vriendin spontaan met deze cadeau ideeën

bloemen cadeau geven

Je hebt het goed gezien, het is geen Valentijn, maar romantiek kent geen tijd! Elke dag is een goede dag om je vriendin te laten weten hoeveel je om haar geeft. Spontane verrassingen worden vaak het beste onthouden. Wil je inspiratie op doen voor een romantisch cadeau? Lees dan vooral deze blog verder.

  1. Geef het kostbaarste wat je hebt

Tijd voor elkaar apart zetten is een de manier om te laten zien dat je om je partner geeft, dus maak wat tijd voor je vriendin vrij. Toch kan je dit nog verder trekken. Je wil namelijk niet alleen je tijd geven, maar je wil een herinnering geven. Ga dus lekker samen een weekendje weg of verzin iets anders waar jullie van genieten. 

  1. Liefde uit de keuken

Nou is niet ieder mens een geboren keukenprinses en dat hoeft ook niet. Daarom bestaat er zoiets als uiteten gaan en eten bestellen. Nu in deze tijd is bestellen het beste wat je kunt doen. Zo ondersteun je ook nog lokale ondernemers. 

  1. Een brief vol liefde

Liefdesbrieven zijn zo oud als de liefde zelf en nog steeds niet verledentijd. Vele wagen zich er niet aan en dat vinden wij een gemiste kans. Je liefde verklaren op papier, is een van de meest kwetsbare manieren om je liefde te tonen. Dus ga er goed voor zitten en schrijf hoe je je over je vriendin voelt. Ze zal het gegarandeerd erg waarderen. Tenminste als je wat liefs te zeggen hebt. 

  1. Rozen zijn rood…

Niet origineel, maar het is een echt romantische klassieker. Voor de meeste vriendinnen is een bloemetje een grote wens en waarom zouden we zo’n oud gebruik op willen geven? Kies een boeket die past bij je partner, dat maakt het persoonlijk. Wil je de bloemen als een verassing laten bezorgen? Neem dan een kijkje op de webshop van Boeketcadeau een romantisch cadeau

Dit waren ze dan, de verassingen. Hou het vooral persoonlijk en dicht bij jezelf. Dan komt het altijd goed!