De perfecte plek voor jouw bijzettafel

bijzettafel plaatsen

Wanneer je bezig bent met het inrichten van je woning zijn er zaken die het net helemaal af kunnen maken. Eén van deze zaken is een bijzettafel. Bijzettafels zijn de perfecte manier om je hele interieur bij elkaar te brengen. Wanneer je bijvoorbeeld je hele zithoek heb ingericht maar toch nog het gevoel hebt dat er iets mist, is een bijzettafel de oplossing. Daarnaast zijn bijzettafels ideaal voor het bieden van genoeg ruimte om al je benodigdheden kwijt te kunnen. Waar zet je anders de chips neer wanneer je een lekker avondje op de bank hangt?

Wanneer er gedacht wordt aan een bijzettafel wordt er te vaak gedacht aan de woonkamer. Dit is logisch want hier kom je de meeste bijzettafels tegen. Toch zijn er genoeg andere opties om jou bijzettafel kwijt te kunnen! In dit blog gaan we verder in op de plekken waar jij je bijzettafel kwijt kan.

De woonkamer

Zoals je net al las, worden bijzettafels het vaakst in de woonkamer neergezet. Hier spendeer je vaak ook de meeste tijd en is een bijzettafeltje het handigst omdat je hier vaker geen ruimte heb voor een grote tafel. Wanneer je de meeste tijd achter de televisie doorbrengt is het handig om de bijzettafel naast de bank of de fauteuil neer te zetten. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende mogelijkheden, want wil je één los bijzettafeltje of heb je liever een set die je met elkaar kan combineren? Het draait hier grotendeels om de hoeveelheid ruimte die je hebt, je wilt natuurlijk niet dat je woonkamer vol tafels staat. Probeer goed voor jezelf in te schatten wat voor jou het handigst is en het beste werkt.

De slaapkamer

Een bijzettafel kan je perfect kwijt in de slaapkamer. Het biedt bijvoorbeeld de perfecte vervanging voor dat nachtkastje met die lades die je eigenlijk toch nooit gebruikt. Vaak is de hoogte van een bijzettafel namelijk ideaal voor naast het bed. Je hebt ook nog de keuze om een bijzettafel te nemen die een lade heeft of een vak waar je je spullen kwijt kan. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een bijzettafel met alleen een tafelblad en poten, dit is ideaal wanneer je voor een wat minimalistische uitstraling gaat en bijvoorbeeld alleen een wekker hebt staan.

De badkamer

Bij een bijzettafel denk je er niet vaak aan om deze neer te zetten in de badkamer. Toch is dit een perfecte plek voor een bijzettafel, denk bijvoorbeeld aan een bijzettafel naast je bad of wc. Ook hier heeft een bijzettafel vaak de perfecte hoogte en is het handig om je boek neer te leggen of een paar magazines. Daarnaast is een bijzettafel in de badkamer is ook de perfecte manier om lege ruimtes te vullen.