hot-tub

Na een lange dag werken is er maar een ding wat je wilt, en dat is relaxen. Dit kan aan de hand van Netflix, chillen op de bank, een boek lezen of misschien geeft koken je wel ontspanning? Een manier die waarschijnlijk niet in je opkomt omdat het te onwaarschijnlijk lijkt is een hottub bij jou in de achtertuin. Gelukkig is deze optie mogelijk! Het is zelf mogelijk om te kiezen uit verschillende formaten. Daarnaast brengt een hottub ook nog eens meer voordelen met zich mee dan Netflix kijken. Wil je meer weten over een hottub? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Hoe slaap jij?

Ken je dat? Als je het koud hebt dat je gewoon niet in slaap komt? Vaak helpt alleen een warme douche, en dit heeft zo zijn redenen. Een warme douche is dan ook heerlijk en vaak val je er ook nog eens sneller van in slaap en slaap je langer aan een stuk door. Nu vraag jij je vast af hoe dit komt? Nou, dit heeft te maken met de lichaamstemperatuur, die wordt namelijk verhoogd door het warme water. Uiteindelijk zorgt een hoge lichaamstemperatuur voor minder stres, waardoor je uiteindelijk minder piekert. Hetzelfde effect heeft het warme water van de hottub op je lichaam. Dit is toch een heerlijk voordeel?

Je huid gaat er een stuk beter uitzien

Je huid is zeer fragiel, en helaas hoe ouder je wordt, hoe meer je huid veranderd. En niet alleen van buitenkant. Ook de celdeling veranderd. Het is daarom zeer belangrijk om altijd je huid goed te verzorgen. Maar huidproblemen zullen er helaas altijd zijn. Dit kan liggen aan stres of omdat je slecht slaapt. Het warme water van de hottub zorgt dan ook indirect voor een stralende huid. Door het water slaap je namelijk beter en heb je minder stress. Als dit de factoren zijn die jouw acne aanwakkeren dan kan het wel eens zijn dat je binnenkort een huid hebt die er een stuk beter uit ziet! Dit is dan ook een geweldige win-win situatie!

Door Interieur