Een landelijk interieur

Een landelijk interieur zorgt voor veel sfeer in je huis. Je herkent deze stijl aan de robuuste materialen en warme kleuren. Landelijke meubels zijn gemaakt van natuurlijke materialen en accessoires maken je huis helemaal af. Een landelijk interieur zorgt dat je écht thuiskomt.

landelijk interieur

Landelijke keuken

De keuken is het hart van het huis en staat voor gezelligheid en warmte. Je brengt hier dan ook veel uren door: kokend, etend met het gezin of borrelend met vrienden. Een landelijke keuken geeft een nostalgisch gevoel en brengt optimale sfeer in je huis. Natuurlijk is elke keuken verschillend en is deze afhankelijk van de grootte en de vorm van het huis. Maar het heeft wel overal dezelfde kenmerken: zo bestaat het voornamelijk uit hout en sierafwerkingen. Denk hierbij aan houten keukenkastjes en sierlijke grepen. Daarnaast kun je hier veel natuurlijke tinten vinden, een grote schouw en landelijke details. Met landelijke keukenaccessoires, zoals rieten mandjes en een keramieken servies, maak je je keuken helemaal af.

Landelijke badkamers

Een landelijke badkamer heeft vaak in zijn middelpunt een vrijstaand bad met sierpoten staan. Houd je echter niet zo van badderen, dan kun je natuurlijk ook een mooie douche hebben. Zorg hierbij de je een mooie sierlijke kraan, eventueel in het goud, hebt. Natuurstenen tegels in aardetinten voeren de landelijke sfeer in je hele badkamer door. Kies verder voor houten afwerkingen, ornamenten aan het plafond en houten kastjes.

Landelijke accessoires

De basis in je huis is ontzettend belangrijk: een sfeervolle keuken, mooie tinten op de muren en de juiste meubels. Zo hebben stoelen gestoffeerd met juten of linnen een natuurlijke uitstraling en zorgt een basis van lichte zandkleuren, wit en oud blauw op de muren voor een warm huis. Echter, met de juiste accessoires kun je ook heel veel sfeer creëren. Zorg dus dat je mooie kaarsen in je woonkamer hebt staan, sierrijke lampenkappen en een paar antieke schilderijen.

een landelijk interieur

Een landelijk interieur straalt rust en warmte uit. Zorg voor een goede basis in je huis: een sfeervolle keuken, natuurlijke tinten en een mooie badkamer. Als die basis goed is, dan kun je met je accessoires aan de slag. Zo kun je geheel je eigen draai aan je landelijk interieur geven. Kijk wat mooi in jouw huis staat en natuurlijk wat je zelf het mooiste vindt. Zo zorg je ervoor dat je iedere keer weer heerlijk huis kunt komen!