Een nieuwe lakverf voor de houten oppervlakken van je interieur

De tijd is aangebroken om aan de slag te gaan en die kale verfloze plekken op kozijn, deuren en trappen van een nieuwe laklaag te voorzien. Ondanks het feit dat het slechts een paar jaar geleden is dat de laatste kwast er over heen is gegaan, zijn er reeds een aantal plaatsen waarvan je graag zou zien dat ze in oude glorie worden hersteld.

De duurzaamheid die je voorheen probeerde te bewerkstelligen is duidelijk niet gelukt. Ben je daarom na tegenvallende resultaten in het verleden op zoek naar een nieuw product om je houtwerk van een nieuwe laklaag te voorzien, misschien is de Sigma S2U Nova Satin dan wel iets voor jou. 

Deze hoogwaardige lakverf op waterbasis staat garant voor een schone zijdeglans die je houtoppervlakken tot leven brengt en je interieur een nieuw aanzien geeft. Het is een ideale verf voor binnenshuis, dankzij de samenstelling op basis van polyurethaan-acrylaat. Zowel de vakschilder als doe-het-zelver zijn bijzonder te spreken over het resultaat. 

Krasvast, slijtvast en kleurvast

Sigma S2U Nova Satin heeft de nodige voordelen ten opzichte van andere soorten lakverf. Zo is de verf kleurvast, waardoor je gedurende lange tijd kunt genieten van je harde werk en het hout er als nieuw uit blijft zien. Ook is de verf kras- en slijtvast, zodat het resultaat van je penseelstreken mooi en blijvend is. De nare plekken die zijn overbleven nadat je per ongeluk een sleutel langs het kozijn kerfde of toen je met het verplaatsen van een tafel  een flinke zwiep tegen het kozijn gaf, zijn hiermee verleden tijd. Daarnaast is het een product wat gemakkelijk te verwerken is, heeft het een uitstekende vloeiing, droogt het snel en het is ook nog eens geurarm, zodat je niet nachten in een verflucht hoeft te slapen met je gezin. 

Geen huidvet vlekken dankzij de LTA+-technologie

Wat de verf extra bijzonder maakt is de toepassing van LTA+-technologie. Deze techniek zorgt voor een goed resultaat dat lang mooi blijft, doordat er als het ware een beschermingslaag ontstaat, waardoor vet en vuil zich niet aan de verf kunnen hechten. Dit is zeker belangrijk als je de lakverf gebruikt voor bijvoorbeeld houten deuren en kozijnen. Deze pak je geregeld vast om te openen of om dicht te doen en dankzij de LTA+-technologie zullen daar niet langer vlekken op achter blijven. 

Een ander bijkomend voordeel, is dat de Sigma S2U Nova Satin in verschillende verpakkingen leverbaar is. Naast blikken van 0,5 en 1 liter is het ook mogelijk om 2,5 liter te bestellen. Er zijn verschillende kleurschakeringen mogelijk en aangezien de verf makkelijk te vermengen is, kun je heel veel kanten op. Van te voren kunnen kleuren worden gemengd, zodat je probleemloos kunt schilderen in de RAL-code die je al die tijd in gedachten had. 

Twijfel niet langer en probeer deze nieuwe Sigma topper! Ervaar zelf waarom juist dit product zo geliefd is onder de vakschilders en doe-het-zelvers en verzeker jezelf van een nieuwe laklaag die jaren lang zijn glans zal behouden.