Een woning laten ontruimen of een vervuilde woning laten schoonmaken

Een woning laten ontruimen:

Er zijn verschillende redenen waarom een woning ontruimd moet worden. Denk hierbij aan:

·         Overlijden

·         Verhuizing – seniorenverhuizing

·         Echtscheiding

·         Openbare verkoop

·         Faillissement

·         Huurachterstand

·         Emigratie

Voor iedereen die met een woningontruiming te maken krijgt, is dit vaak een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Zeker als de woning moet worden ontruimd vanwege het overlijden van een dierbare. Betreft het een huurhuis of zorgwoning? Dan moet dit vaak ook zeer snel gebeuren wat voor veel stress zorgt. Zeker omdat u na het overlijden van een dierbare wel wat anders aan uw hoofd heeft. Maar wat ook de reden is voor een ontruiming, u kunt de woningontruiming altijd uitbesteden aan woning-ontruimingservice.nl. Zij kunnen u alle zorgen uit handen nemen zodat u de tijd heeft om andere dingen te regelen.

woning ontruimen

Wat doet de woning-ontruimingservice?

Een woning laten ontruimen via woning-ontruimingservice.nl betekent dat de woning helemaal leeg wordt gehaald zodat de volgende bewoners er direct in kunnen. Vooraf wordt samen met de nabestaande of de rechthebbende besproken wat en hoe de woning ontruimd dient te worden en wat de kosten daarvan zijn. Wanneer de ontruiming plaatsvindt worden alle ruimtes in het huis leeggehaald maar ook de eventuele schuur of garage. Alles wat niet in de tuin thuishoort wordt ook verwijderd. Het is mogelijk om direct tapijt, vloerbedekking, zeil, laminaat een ondervloer of zelfs tegelvloer te laten verwijderen. Ook kan bekeken worden of:

  • Deuren en/of schuifdeuren moeten worden teruggeplaatst
  • Elektra moet worden hersteld en worden open elektrapunten afgeschermd met lasdoppen
  • ‘Eigen bouwwerken’ moeten worden afgebroken
  • Stucwerk moet wordt hersteld 
  • Schilderwerk moet worden hersteld
  • Er nog rotzooi in de tuin is achtergebleven
  • Spijkers, schroeven en pluggen zijn die moeten worden verwijderd. 
  • Gaten in de muren zitten die moeten worden opgevuld

            Dit wordt dan, uiteraard, ook gelijk opgelost!

woning laten ontruimen

Wat als de woning zwaar vervuild is

Is de woning die u moet ontruimen zwaar vervuild? Dan komt er, behalve het ontruimen ook nog de schoonmaak bij. Zwaar vervuilde woningen staan in de meeste gevallen ook nog eens vol met rommel. Een woning ontruimen is al een hele klus. Daar komt dan nog bij dat u de woning ook nog eens grondig moet reinigen en/of ontsmetten. Ook een vervuilde woning schoonmaken is voor woning-ontruimingservice.nl een taak die vaker wordt gedaan.

Niet alleen bij een ontruiming van een woning worden zwaar bevuilde woningen aangetroffen. Het is zelfs zo dat, in de meeste gevallen, een zwaar bevuilde woning nog wordt bewoond. De bewoner wil, kan of durft geen hulp in te schakelen om de woning schoon te laten maken. Door vooraf een plan van aanpak te maken met de bewoner en eventuele andere betrokken personen weet iedereen wat er gaat gebeuren, wanneer dat gebeurt en wat de kosten daarvan zijn. De bewoner hoeft daar niet bij te zijn en komt bij terugkomst in een schoon en opgeruimd huis thuis.

Meer over woning ontruiming of een vervuilde woning schoonmaken

De schoonmaak wordt, net als een ontruiming, gedaan op een zeer menselijke, maar wel discrete manier. Er is één aanspreekpunt en de bus die komt om de schoonmaak of ontruiming te regelen is zwart, zonder logo! Maak, geheel vrijblijvend, een afspraak voor advies of een prijsopgave!