Een Exit zwembad bestellen: wat kan je verwachten?

Een zwembad in de tuin, dat willen natuurlijk heel veel mensen. Je kinderen kunnen er lekker in spelen, je kunt na een warme dag lekker afkoelen in je eigen zwembad en ook voor volwassen is het leuk en gezellig om een zwembad in de tuin te hebben. Een ingegraven zwembad is natuurlijk een optie die super mooi is, maar dit kan behoorlijk ingrijpend en prijzig zijn. Met een opzetzwembad heb je dezelfde voordelen, maar dan veel makkelijker en toegankelijker. Een Exit zwembad is dan een van de beste opties. Uiteraard kun je deze bij De Zomerspecialist in huis halen. Hieronder gaan we kijken wat je kan verwachten van een zwembad van Exit.

zwembad kopen

Een Exit zwembad

Een zwembad van Exit is een garantie voor heel veel zwemplezier in je tuin. Het zwembad is voorzien van stalen frame dat zeer duurzaam is, en tegelijkertijd zorgt voor een stabiele basis. Daarnaast worden de zwembaden altijd geleverd met een trapje en een filterpomp, zodat je direct helemaal klaar bent om te gaan zwemmen. Ook het opzetten van deze zwembaden is zeer eenvoudig en heb je snel gedaan. Van dit merk zijn er veel verschillende modellen beschikbaar, ook in verschillende prijsklassen. Daardoor zit er voor iedereen een geschikte optie tussen.

De verschillende modellen van Exit

De zwembaden van Exit zijn er in verschillende modellen. Voor elk zwembad geldt sowieso dat ze verkrijgbaar zijn in ronde en rechthoekige vormen. Daarnaast heb je meer compacte modellen die voor de wat kleinere ruimtes geschikt zijn, en de grotere modellen. Elk zwembad heeft een duurzaam frame en daardoor een zeer goede stabiliteit, in combinatie met een lange levensduur. 

De liner is gemaakt van PVC en polyester en bestaat uit drie verschillende lagen. Ook dit is zeer stevig en geschikt voor langdurig gebruikt. Door de poedercoating van het frame hebben de zwembaden daarnaast een zeer luxe uitstraling. Verder heb je bij de zwembaden de keuze uit vier kleuren en prints. Je hebt een Exit Stone zwembad, een Exit Wood zwembad, een Exit lime zwembad en een Exit Leather black zwembad. 

Accessoires bij het zwembad

Bij een opzetzwembad heb je natuurlijk ook een aantal accessoires nodig. Sowieso wordt er bij elk zwembad van Exit een filterpomp of een zandfilterpomp meegeleverd. Deze zorgen voor een goede filtering van het vuil in het water en zorgen er daarnaast ook voor dat het water blijft bewegen. Wanneer je water stilstaat zal het namelijk groen worden. Verder krijg je er ook een trapje bij en kun je nog kiezen voor een afdekzeil en zeil voor onder het zwembad. 

De veiligheid van de zwembaden van Exit

De zwembaden van Exit zijn zeer veilig! Alles is stevig en goed afgewerkt en zo ingericht dat het voor iedereen veilig is. Dit geldt voor zowel het opzetten als het zwemmen in de zwembaden. Ook de afvoer is zeer goed geregeld. 

Een zwembad met overkapping

Je kunt een zwembad van Exit ook nemen met overkapping. Een Exit zwembad met een overkapping brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee. Allereerst wordt het zwembad eerder warm en blijft het ook langer warm. Ideaal voor als je daarvan houdt. Verder zorgt dit er natuurlijk voor dat er minder vuil in het water komt, waardoor je zwembad beter schoon blijft. Tot slot zorgt een overkapping ervoor dat je onder alle weersomstandigheden kunt zwemmen. Zeker in Nederland is dat handig, want ook in de zomer kan het weer wisselvallig zijn en kan er nog behoorlijk vaak regen vallen. Met een overkapping is dit geen probleem.

Bij De Zomerspecialist helpen ze je graag verder met een zwembad van Exit!