Fauteuils om in weg te dromen

Fauteuils om in weg te dromen

Fauteuils zijn dé stoelen om een heerlijk boek in te lezen of lenen zich perfect om lekker in te zitten voor de tv. Niet voor niets wordt een fauteuil ook wel een luie stoel genoemd. Bankhangen doe je dus niet alleen op de bank, maar ook in een fauteuil. Dit is voor je lijf zelfs nog beter, want laten we eerlijk zijn: onderuitgezakt hangen is niet goed voor je lichaam. Zak dus voortaak lekker weg in een goede fauteuil. Maar: wat is een goede fauteuil?

Een fauteuil biedt ondersteuning

De rug is een belangrijk onderdeel in ons lichaam en om rugklachten te voorkomen is het van belang meubels te kiezen die een goede ondersteuning bieden. Fauteuils hebben als voordeel dat ze de hele rug ondersteunen dankzij de lange rugleuning. Zelfs als je je hoofd achterover legt, ondersteunt deze stoel je rug. Voeg er nog een kleine hocker aan toe en je chillavond kan beginnen.

De klassieker

Een echte klassieker is de grote, statige fauteuil. Je herkent dit exemplaar aan de hoge rugleuning, inclusief robuuste zijpanden. Niet alleen als je een klassiek interieur hebt goed deze fauteuil goed tot zijn recht, ook binnen een landelijke woonstijl staat deze stoel prachtig. Wil je voor een klassieke uitstraling gaan? Kies dan leer als materiaal!

Draaien maar

Draaifauteuils zien we steeds vaker voorkomen. Deze stoel zet je vlakbij het raam of open haard neer. Urenlang kijkplezier gegarandeerd. En als je weer even gezellig wilt doen, draai je de stoel gewoon weer richting de eetkamer!  Om het plaatje compleet te maken bestel je een goed voetenbank je bij een draaifauteuil.

Stoer en robuust

Voor een industrieel interieur kies je voor een trendy fauteuil die stoer en robuust is. Droom lekker weg in deze grote fauteuils met hoge rug- en armleuningen. Wil je niet dat je stoel log overkomt? Bij UrbanSofa vind je allerlei robuuste fauteuils op pootjes. Dit oogt ruimtelijk!

De leren fauteuil

Bruin, cognac, taupe en grijs: (kunst)leren fauteuils zijn een echte musthave in iedere woonkamer. Of je nou een retro of moderne woonstijl hebt: deze fauteuils passen binnen vrijwel ieder interieur. Het grote voordeel aan dit materiaal is dat het ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is.

Botanical meets wildlife

Ben je niet bang voor een kleurtje of printje? Val op en kies voor een Urban Botanical of Urban Wildlife print. Deze stofcollectie is speciaal voor UrbanSofa samengesteld en helemaal van nu. Als je op zoek bent naar iets exclusiefs zit je goed met deze prachtige prints en kleurensamenstellingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de trendy fauteuils van UrbanSofa online en bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt.