De grootste woonboulevards van Nederland

De grootste woonboulevard van Nederland

Wordt het een dagje inspiratie opdoen? Of op zoek naar die nieuwe meubels? In alle gevallen loont het om een bezoek te brengen aan de grootste woonboulevards van Nederland. Trek daar genoeg tijd voor uit, want er is en heel veel te zien en je kunt tussendoor rustig gaan zitten voor een kopje koffie met iets lekkers, een lunch of een maaltijd.

grote woonboulevard in Nederland

De 3 grootste woonboulevards

Waar vind je de grootste woonboulevards van Nederland? In principe kom je dan bij Villa Arena, de Woonmall Alexandrium in Rotterdam of de boulevard in Utrecht terecht. Hier vind je, naast de gebruikelijke woonwinkels, vestigingen van Piet Klerkx die zo groot zijn dat je hiervoor al een halve dag kunt uittrekken. Overigens vind je de grootste Piet Klerkx vestiging in Waalwijk, met 21.000 m2 aan uitgestalde woonideeën. Waarschijnlijk is dit de grootste woonwinkel in Nederland.

grootste woonboulevard van Nederland

De grote woonboulevard in Nederland

Gelukkig hoef je niet altijd naar een van de drie grote steden te rijden om goed te kunnen winkelen. Of het de grootste woonboulevards van Nederland zijn, is niet bekend, maar in Wolvega, Heerlen en Cappele aan den IJssel kun je ook prima terecht. Samen zijn ze goed voor meer dan 250.000m2 woonplezier. Spreek je over de grootste woonboulevard van Nederland, dan is Heerlen direct in de picture, want met zijn 120.000 m2 claimen zij zelfs de grootste van Europa te zijn. Bijzonder is dat je hier ook een duurzaamheidswinkel kunt vinden, waar je informatie in kunt winnen over duurzaam wonen. Dat is meer dan energiezuinig wonen en biedt zeker niet minder comfort, iets wat velen nog steeds denken.

Een dagje uit voor het hele gezin

Iedereen heeft een beeld bij de grootste woonboulevards van Nederland. Met name de heren. Zij zien straten vol woonwinkels, waar maar geen eind aan lijkt te komen en waar ze naar binnen gesleurd worden om naar de zoveelste mooie zus of zo te kijken. Gelukkig is dit een absoluut foutief beeld, want op de woonboulevards vind je, naast Ikea, Piet Klerkx of andere woonwinkels ook plekken waar tuinmateriaal aangeboden wordt of om lekker van een broodje of een gebakje te genieten. Op die manier kom je beslist de dag door, zeker wanneer er in huis ruimte genoeg is om een mancave te creëren, want ook hiervoor kun je heel wat inspiratie opdoen. Overigens is een bouwmarkt net zo belangrijk voor het woongenot. Vooraf afspraken maken, kan zeker geen kwaad. Neem ruim tijd om eens te kijken naar leuke accessoires, want wonen is meer dan meubels in een kamer plaatsen. Leuke accessoires vrolijken een huis op, dragen bij aan het wooncomfort en zorgen voor accenten.

Alle leeftijden

De grootste woonboulevards van Nederland bieden vaak extra gelegenheid voor kinderen om even te ravotten. Soms is er zelfs een babypark, waar je alles kunt vinden wat nodig is voor de nieuwkomer. Dat gaat van kinderwagen of ledikant tot autostoeltje. Wat zo leuk is aan de grootste woonwinkel in Nederland, is dat je hier van baby tot gepensioneerde alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een mooi ingerichte, gezellige en comfortabele woning. Een opstastoel of een matras van koud- of NASA schuim, hoort net zo goed bij wonen als een buffelleren bank of een schitterende industrielook eettafel. Wat je ook zoekt, er is altijd één belangrijke regel. Neem alle tijd, want je moet er heel wat jaren mee leven. Een woning inrichten is iets persoonlijks, iets wat je samen doet en een investering. Gun jezelf en elkaar daarom de kans om je uitgebreid te oriënteren. Gelukkig kun je de hele week terecht op iedere grote woonboulevard in Nederland.