Maak je woning af met een moderne en duurzame stalen trapleuning

stalen trapleuning

Na het afgelopen jaar druk aan het bouwen te zijn geweest is, komt de eindfase van jullie nieuwe woning nu toch echt in zicht. Aan de buitenkant is inmiddels alles afgerond en ook binnen worden de laatste puntjes op de i gezet. Zodra de laatste stukken vloer er in gaan en de laatste technische details in de keuken gerealiseerd zijn, wordt het dan eindelijk tijd om aan de inrichting te gaan denken. 

Jullie hebben een moderne woning voor ogen waar met minimalistische details het huis een futuristische sfeer gaat krijgen. Bij het ontwerpen zijn jullie samen met de architect tot een design gekomen waarbij de woning gedurende dag en gedurende de nacht twee verschillende aanblikken krijgt. En met het zorgvuldig plannen van de toe te passen verlichting is op deze manier een heel bijzonder resultaat verkregen. 

Een mooie trapleuning kun je probleemloos opnemen als een aspect in je ontwerp

Zo hebben jullie in de woonkamer een grote trap laten ontwerpen die met een bocht naar boven gaat, alwaar een grote open overloop functioneert als een aparte open ruimte en een verbindingszone tussen de voor- en achterkant van je woning. In het begin hadden jullie het idee om de trap kaal te laten en niet verder aan te passen, maar na zorgvuldig overwegen hebben jullie toch besloten om een bescheiden en moderne trapleuning langs het eerste gedeelte van de muur te installeren. 

Het was even zoeken voordat je een geschikt model gevonden had, maar nu is je oog gevallen op een stalen trapleuning via trapleuningspecialist.nl. De specialist in trapleuningen heeft uiteenlopende modellen die aansluiten op datgene wat jullie voor ogen hebben. Met een paar mooie stijlvolle stalen trapleuningen kun je zelfs net een klein detail in een verder lege muur aanbrengen, wat weer aansluit op jullie minimalistische ontwerp. 

De stalen leuningen zijn daarnaast te bestellen als ronde, vierkante of platte strip. Bij het monteren kun je vervolgens kiezen voor een blinde- of schroefmontage.. De blauw stalen of zwarte stalen trapleuning behoeven daarnaast verder geen onderhoud en blijven jarenlang als een sieraad voor aan de muur. Op die manier weet je jezelf ervan te verzekeren dat je een duurzame keuze maakt die lange tijd mee zal gaan.