Pimp de speelkamer van je kids met nieuwe kleuren

Kinderen vinden het heerlijk om een speelkamer te hebben waar niet altijd alles direct na gebruik weer moet worden opgeruimd. Hier kan de racebaan gewoon blijven staan tot ze m weer beu zijn of kan er naar hartenlust geknutseld worden zonder dat iemand daar last van heeft. Een speelkamer mag er dan ook vrolijk gekleurd uitzien.

Kinderen houden van lekker felle basic kleuren als rood, blauw groen, geel of roze. Wanneer je de speelkamer van je kids wil voorzien van een nieuwe look wees dan niet bang om volop gebruik te maken van deze kleuren.

Muurverf voor de speel of kinderkamer

Muurverf is ideaal voor de muren van de speel of kinderkamer. Het kan tegen een stootje en is afwasbaar wanneer het vuil is geworden. Een ideale verf om te gebruiken is Sigmapearl Clean Matt. Deze matte muurverf van hoge kwaliteit is perfect voor de speelkamer omdat het bestand is tegen professionele reinigingsmiddelen zonder glanzende plekken te vertonen. Zo is het geen ramp als er eens een spatje vuil op de muur komt. Sigmapearl Clean Matt kun je gebruiken op veel verschillende ondergronden zoals beton, glasvezelbehang en zelfs op metselwerk.

Het plafond een speelse look geven

Behalve de muren van de kinder- of speelkamer kun je ook het plafond een eigentijdse look geven. Vrolijke wolkjes bijvoorbeeld of een sterrenhemel. Dat is toch veel speelser dan zo’n saai wit plafond van gipsplaat? Voor het plafond kun je overigens dezelfde verf gebruiken want deze is ook prima bruikbaar op gipsplaten. De verf kan in allerlei kleuren worden gemengd zodat je altijd het resultaat krijgt dat je voor ogen hebt.

Kindvriendelijke accessoires

Een knutseltafel met minimaal twee stoelen mag zeker niet ontbreken. Kies ook hiervoor vrolijke kleuren verf die ook gemakkelijk weer zijn schoon te maken. Verder zet je een kastje neer waar knutselspullen of ander speelgoed in kunnen worden bewaard en een wandbord waarop ze kunstwerken tentoon kunnen stellen. Leuke verlichting geeft de finishing touch aan de speelkamer. Laat je kinderen meedenken over de inrichting van de speelkamer, of maak een speelkamer met een thema. Legofans zullen het geweldig vinden als er accessoires te vinden zijn die met lego te maken hebben en kleine prinsessen voelen zich als in hun eigen kasteel met accessoires zoals spiegels, kussens ,roze accenten en glimmende items.

Sigma verf kopen doe je gemakkelijk en snel online of in de winkel.