Tips voor het kopen van een nieuwe hoekbank

Nieuwe meubels scoren is voor veel mensen een leuke bezigheid. Gezellig door de verschillende meubelboulevards struinen en je laten inspireren door diverse bladen en Pinterest. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoekbank? Een nieuwe hoekbank kopen is geen dagelijkse bezigheid. Wanneer je investeert in een mooie nieuwe bank hoop je hier natuurlijk nog jarenlang plezier van te hebben. Het is daardoor best een uitdaging om een kwalitatief goede hoekbank te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen, die daarnaast ook binnen het budget past en natuurlijk jaren mee kan. Hoe zorg je ervoor dat je de perfecte hoekbank vind? In deze blog geven we je een aantal tips! 

Passend binnen jouw interieur


Een hoekbank is een relatief groot meubelstuk, hierdoor valt de hoekbank binnen elke ruimte op. Doordat de hoekbank een prominente plek krijgt, is deze ook erg sfeerbepalend. Gaat jouw voorkeur uit naar een moderne hoekbank met een strak design? Of wil jij dat de hoekbank een echte blikvanger wordt en kies je voor velours in een opvallende kleur? Naast het uiterlijk van de bank is het ook goed om na te denken over de materialen. Een leren bank is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Denk goed over de bovenstaande zaken na, je gaat waarschijnlijk vele uren zittend of liggend doorbrengen op de hoekbank. Het is daarom erg belangrijk dat deze lekker zit en ook helemaal naar wens is.

Budget


Naast het uiterlijk van de hoekbank is ook het prijskaartje dat hieraan hangt niet geheel onbelangrijk. Een mooie hoekbank is echt een investering. Wij hebben de oplossing om toch op onnodige kosten te kunnen besparen, namelijk de de Urbansofa hoekbanken. Bij Urbansofa maken ze gebruik van fabrieksverkoop, dit betekent dat je bankstel direct vanuit de fabriek waar deze wordt geproduceerd wordt geleverd. De partij UrbanSofa besloot niet te bezuinigen op de kwaliteit van de hoekbank, maar op de tussenhandel. Er is door hen een logistiek systeem ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de hoekbank te leveren zonder externe schakels als een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zijn vaak de boosdoeners wanneer het gaat om een hoge prijs van de hoekbank. De externe schakels leveren namelijk werk en hier moet uiteraard ook voor worden betaald. Dat klinkt wel logisch toch? Wanneer je kiest voor fabrieksverkoop heb je hier dus in ieder geval geen last van!

Hoekbank kopen door middel van fabrieksverkoop


Klinkt super toch? Een kwalitatief goede hoekbank en toch op de kosten besparen. Neem eens een kijkje op de website van Urbansofa. Wil jij deze bankstellen liever in het echt zien? UrbanSofa heeft verschillende verkooppunten waar jij de verschillende modellen, stoffen en opties kunt bekijken. Naast het besparen op de kosten verandert er voor jou als consument eigenlijk niets. Voor service en garantie ben je gewaarborgd door de meubelwinkel waar jij je hoekbank uitkiest. De fabrieksverkoop verkort ook de levertijd, dit komt doordat de externe schakels binnen het logistieke traject worden uitgeschakeld. Wij snappen dat je zo snel mogelijk in de hoek van je nieuwe bank wilt ploffen, dus het is erg prettig dat je de nieuwe bank snel wordt geleverd!