Ronde vloerkleden maken je woning gezellig

Op het vlak van interieur zien we een heleboel trends komen en gaan. Ook wanneer we naar vloerkleden kijken, zien we verschillende soorten terugkomen. Echter zijn de meeste vloerkleden rechthoekig en dat vinden we best een beetje zonde. Een rond vloerkleed kan namelijk heel wat voor je interieur doen. Wij sommen een aantal redenen op waarom je voor een rond vloerkleed moet kiezen!

Ronde vloerkleden maken je woning gezellig

1. Een rond vloerkleed is eens iets anders

Wanneer je aan een vloerkleed denkt, dan denk je vrijwel direct aan een rechthoekig exemplaar. Dat is niet zo vreemd, want de meeste mensen hebben ook een rechthoekig tapijt in huis. Door een rond vloerkleed aan te schaffen, doe je eens iets anders en dat is juist zo leuk. Een rond vloerkleed zorgt er immers voor dat je interieur een unieke uitstraling krijgt. 

een rond vloerkleed kiezen

2. Je kunt items benadrukken

Misschien heb je een prachtige kamerplant, maar komt die niet helemaal tot zijn recht in je woning. Door deze plant op een rond vloerkleed te plaatsen, wordt alle aandacht er naartoe getrokken. Hetzelfde geldt voor die mooie fauteuil of dat leuke bijzettafeltje die misschien in een hoek van je woonkamer staan. Door deze op een rond kleed te zetten, maak je er een echte blikvanger van. 

3. Er is veel keuze

Standaard vloerkleden zijn er in tal van kleuren, stijlen en formaten. Wellicht denk je dat de keuze wat kleiner is als het op ronde vloerkleden aankomt, maar niets is minder waar. Er is veel keuze wat betreft ronde vloerkleden. Je kunt dus zeker een mooi vloerkleed vinden dat bij jouw smaak en inrichting past.

4. In verschillende ruimtes mogelijk

Net als dat je een rechthoekig tapijt in verschillende ruimtes kunt neerleggen, kan je dat ook doen met een rond tapijt. Een rond vloerkleed in de woonkamer ziet er ontzettend leuk uit, maar zeker ook in de slaapkamer, baby- en kinderkamer. Kijk maar eens naar onderstaand voorbeeld! 

Waarom een rond vloerkleed kiezen

5. Ronde vloerkleden maken je woning gezellig

Tenslotte maken ronde vloerkleden je woning gezellig en warm. Zeker als je een hoekige woonkamer hebt met bijvoorbeeld een hoekige eettafel en een hoekbank, kan een rond kleed ervoor zorgen dat het harde van al die hoeken een beetje wordt afgebroken. Het ronde tapijt zorgt dan voor een knus en warm geheel! 

Rond vloerkleed kopen? Dit zijn de populairste vloerkleden van dit moment!

Shaggy Hoogpolig Rond vloerkleed
Shaggy Hoogpolig Rond vloerkleed
Prénatal Rond Jute Vloerkleed
Prénatal Rond Jute Vloerkleed
Tapis Petit Round Anna Vloerkleed
Tapis Petit Round Anna Vloerkleed
Rond vintage vloerkleed
Rond vintage vloerkleed
Tapis Petit kindervloerkleed
Tapis Petit kindervloerkleed
Rond hoogpolig vloerkleed
Rond hoogpolig vloerkleed
Rond vloerkleed
Rond vloerkleed
Tapiso Luxury Rond Vloerkleed
Tapiso Luxury Rond Vloerkleed
Tapiso Silk Dyed Vloerkleed Rond
Tapiso Silk Dyed Vloerkleed Rond