Zwarte design kranen in een moderne keuken

De keuken vormt in veel gezinnen de spil van het huishouden waar de dag start met het ontbijt en tegen de avond wordt doorgenomen met elkaar. Gemiddeld breng je dus al gauw uren per week door in dit gedeelte van de woonkamer. Het kan grote gevolgen hebben als je veel aanpast aan de keuken of zelfs een nieuwe laat plaatsen, want de meeste Nederlanders doen die grote uitgave maar eens in de zoveel jaar. Een kleinere verandering brengt tot een heel ander totaalplaatje tot stand en nieuwe zwarte design kranen zijn daar een goed voorbeeld van.

zwarte keukenkraan

Afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/249809110559077721/

Zwarte design kranen stelen de show!

Deze moderne maar toch eenvoudige kranen stelen de show in je keuken. Ze vallen op omdat je in eerste instantie verwacht dat je water krijgt uit zilveren exemplaren. Juist daarom mag je ze gerust een originele keuze noemen tussen alle andere onderdelen van je keuken. Dit soort kranen zijn een relatief nieuw fenomeen en veel woningeigenaren zien het als een prettig idee dat ze in weinig andere huizen te vinden zijn. Opvallen tussen de rest doen ze vooral door hun zwarte kleur, want verder werken ze hetzelfde als ‘gewone’ kranen.

zwarte design kraan

Afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/700098704546027678/

Voordelen zwarte design kraan

Aan het kopen van zwarte design kranen kleven nog veel meer voordelen vast dan alleen de originaliteit. Ook in de service worden klanten op hun wenken bediend. Omruilen van de kranen mag bijvoorbeeld binnen twee weken nog en aan pakketpost boven de honderd euro zitten geen verzendkosten vast. Zelfs als de koop al definitief is, staan ervaren adviseurs je nog bij met professionele raad op eventuele vragen. De kwaliteit van de kranen blijft hetzelfde, maar daarnaast staat het voorop dat alle klanten zo veel mogelijk gemak ervaren in het gebruik van de producten. Het gaat hier om een van de belangrijkste stukjes van een keuken waar je veel aan moet hebben.

zwarte design kranen

Afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/187603140703489230

Voor twijfelaars onder de klanten valt het vooral aan te raden om eerst aan hun eigen keuken te denken voordat je bepaalde kranen in gedachten neemt. Voor hetzelfde geld raak je al helemaal enthousiast over een exemplaar, terwijl een ander veel beter volstaat in je keuken. Het zou toch zonde zijn als de retourgarantie van veertien dagen nodig blijkt te zijn. Met een zwarte kraan kom je verassend voor de dag en op deze kleur vallen vlekken ook nog eens minder op.