5 inspiratie tips voor bamboe producten in huis

Bij het kiezen van natuurlijke materialen in huis mag bamboe niet ontbreken. De veelzijdigheid van deze wonderplant maakt het mogelijk om je woning heel simpel te laten profiteren van de voordelen die deze bamboe plant je biedt. Benieuwd waarvoor je bamboe in huis kunt gebruiken?

Bamboe verlichting

Creƫer een prachtig effect met een wandlamp van gevlochten bamboe. De luchtzuiverende werking en de natuurlijke uitstraling van het materiaal zal van jouw lamp een echte blikvanger maken.

Bamboe bed textiel

De positieve eigenschappen van de bamboevezels kun je elke nacht opnieuw ervaren door te slapen onder een bamboe dekbedovertrek. Het materiaal zal zijdezacht aanvoelen op je lichaam, maar dat is nog niet alles. De hypoallergene werking en de goede absorptie houden jouw bed klimaat het hele jaar door aangenaam.

Bamboe mand

Door in alle ruimtes binnen je woning te kiezen voor bamboe maak je optimaal gebruik van de luchtzuiverende werking van deze natuurlijke zuurstofbron. Koop bijvoorbeeld een mooie bamboe opbergmand. Deze kun je gebruiken voor:

  • decoratie
  • badkamerspullen
  • speelgoed

Laat je aangenaam verrassen door de veelzijdigheid op het gebied van manden van bamboe. Ze zijn er in veel soorten en maten, waardoor je ze zowel functioneel als decoratief kunt gebruiken. Kies voor een variatie aan hoge en lage manden en zet deze op een mooie manier bij elkaar. Vergeet daarbij niet een mand met hengsel te kopen om op een leuke plek voor je raam te hangen.

Bamboe palm

Laat de prachtige uitstraling van de bamboe plant mooi naar voren komen door een palm van bamboe in je woonkamer te zetten. Planten in huis zorgen voor een mooi contrast met je meubels en zijn goed met elke interieurstijl te combineren. Met bamboe in huis is gezonde lucht dagelijkse kost.

Bamboe wand

Gebruik de stokken van bamboe om hier een wand op een prachtige manier mee te bekleden. Zo maak je van je thuiswerkplek of woonkamer een echte blikvanger. Koop direct je trapleuning van hetzelfde materiaal, zodat jouw huis een en al bamboe ademt. Met bamboe in huis help jij mee aan behoud van de natuur en geniet je zelf van alle voordelen die deze multifunctionele plant te bieden heeft.