Moderne kunst in je woning tegen een betaalbare prijs

Je woonkamer inrichten kun je op veel verschillende manier doen. Je kiest leuke meubels, die in een bepaalde stijl passen en waar jij je bij thuis voelt. Daarnaast zijn er verschillende soorten vloerbedekking zoals een houten vloer, of een lekker warm wollen tapijt. Alles draagt bij tot een inrichting die helemaal bij jouw smaak past. De finishing touch kun je dan op de muren aanbrengen. Niet de verf, maar de wanddecoratie is dan de blikvanger van je woonkamer. En waarom zou dat niet een luxe schilderij op plexiglas kunnen zijn? Dat is ware kunst tegen een betaalbare prijs.

Wat is een schilderij op plexiglas?

Je dierbare foto’s die je zelf hebt gemaakt zet je in een mooi lijstje op een sidetable, maar je kunt natuurlijk ook foto’s aan de muur hangen. En in het geval van een schilderij op plexiglas geef je het begrip ‘foto aan de muur’ nog een extra dimensie. Met een schilderij op plexiglas druk je namelijk de foto niet af op fotopapier of op canvas, maar op plexiglas. Het plexiglas wordt ook wel acrylglas genoemd. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van een speciale printer, wordt het schilderij op plexiglas van hoge kwaliteit. Het speciale ophangsysteem maakt dat je geen afleiding hebt, maar alleen het schilderij ziet hangen. Dat zorgt voor een luxe uitstraling en dus ook voor een luxe decoratie in je woonkamer.

Een schilderij op plexiglas als kunst

Natuurlijk kun je kiezen om je eigen foto’s in de vorm van een schilderij op plexiglas te laten drukken. Maar waarom zou je niet een speciaal daarvoor ontworpen schilderij als blikvanger in je woonkamer hangen? Doordat de kwaliteit van de afdruk zo hoog is, kun je alle details en bijzonderheden van de afbeelding heel goed tot zijn recht laten komen. En dan is er niets mooiers om een afbeelding te hebben die ook echt bedoeld is om gezien te worden. Er zijn veel kunstenaars die hun werk aanbieden, speciaal voor de liefhebbers van een luxe schilderij op plexiglas. Kies voor een haarscherpe kleurrijke en uitbundige afbeelding. Of juist voor een abstract schilderij met eenvoudige vormen en in neutrale kleuren.

Een schilderij op plexiglas voor iedere ruimte

De luxe schilderijen zijn niet alleen geschikt om in de woonkamer te hangen. De mooie afbeeldingen zijn ook heel geschikt voor de studeerkamer of de slaapkamer. Alles is mogelijk, of je nu een los schilderij wilt of je kiest voor een tweeluik. Alles kan op maat gemaakt worden zodat dit het perfecte plaatje in jouw interieur vormt. Maar ook als je op zoek bent naar een luxe aankleding van je bedrijfsruimte, dan is het schilderij op plexiglas een perfecte oplossing. Kies een ingetogen afbeelding of juist een vrolijk gekleurd exemplaar in de wachtkamer van je praktijk, of in de vergaderruimte van je kantoor. Als de mensen even een ogenblik voor zichzelf hebben, zullen ze zich zeker niet vervelen met het adembenemende schilderij aan de muur. Laat je klanten genieten van een mooi schilderij dat gebaseerd is op architectuur, een natuurlijke tafereel of op moderne kunst. Voor welk thema je ook kiest, met een schilderij op plexiglas haal je een waar kunstwerk in huis.