De leukste nachtkastjes voor naast je bed

In een slaapkamer wil je het liefst een makkelijk en leuk nachtkastje naast je bed hebben om iets te hebben waar je je spullen kwijt kunt. Wat zijn de laatste trends op het gebied van nachtkastjes? Hier vind je diverse inspiraties die jij wellicht ook interessant vindt.

Een warme landelijke stijl

In een landelijke stijl kies je uiteraard voor een nachtkastje welke warme tonen heeft. Een houten kast is dan natuurlijk de eerste keuze die je maakt. Hierbij kan je vaak voor de natuurlijke uitstraling gaan of toch juist een behandelde variant. Met dit materiaal heb je in ieder geval iets robuusts en authentieks in de slaapkamer.

Stoer en industrieel

In een industrieel draait alles om grof en stoer qua uitstraling. Dan kies je uiteraard voor een nachtkastje in die stijl. Met een metalen en houten uiterlijk ga je al de goede richting op. Daarbij kan je ook kijken naar gebruikte producten, dit zie je bij deze stijl ook vaak terugkomen: een gebruikte en verweerde look om echt wat unieks te hebben. En het is flink duurzaam dankzij de sterke materialen.

Modern

In een modern interieur kan je kiezen voor stoere stijlvolle nachtkastjes met een luxe uitstraling. Met een mooie hoogglans lak en een unieke vorm heb je iets gaafs naast je bed. Je kunt daarbij ook spelen met diverse kleuren en contrasten om de nachtkast nog meer op te laten vallen in het geheel.

Klein en praktisch

Wanneer je op zoek gaat naar nachtkastjes voor de kinderkamer wil je natuurlijk iets handigs. Maar ook liever iets wat kleiner is om genoeg ruimte over te houden. Moderne en minimalistische nachtkastjes zijn er in diverse leuke en stoere designs te vinden, ook natuurlijk voor je eigen slaapkamer!

Accessoires

Je kunt een nachtkastje veel meer maken dan een stapel planken waar je even iets oplegt. Je kunt met diverse accessoires er een eyecatcher van maken. Denk aan een kleine spiegel, een leuke plant of iets anders wat mooi past bij jouw interieur. Doe inspiratie op in diverse woonzaken waar je de leukste accessoires vindt.