Een vensterbank voor binnen & buiten op maat bij NATUURSTEENvakman.nl

NATUURSTEENvakman.nl is het adres voor uw vensterbank, zowel voor binnen als voor buiten! Met een ruime collectie vensterbanken voor binnen, zowel van diverse natuursteen soorten als composiet, slaagt u bij ons altijd. En ook een raamdorpel van Belgisch hardsteen, perfect op maat geleverd, bestelt u voordelig bij ons online. En hier vertellen wij u graag meer over.

Sfeervol en stijlvol; hardstenen raamdorpels!

Een hardstenen raamdorpel, ook wel buiten vensterbank genoemd, zorgt voor een ‘stijlvol accent’ binnen uw gevel. Een prachtige raamdorpel van Belgisch hardsteen zorgt voor een mooie, natuurlijke & levendige uitstraling, maar ook voor een authentieke en luxe landelijke uitstraling. Wanneer u op zoek bent naar een raamdorpel van hardsteen is de keuze enorm, Belgisch, Chinees Vietnamees hardsteen en dan nog eens alle stenen die hier ‘op lijken’, oftewel de hardsteen achtige steensoorten. Wij begrijpen heel goed dat dit nogal wat vragen op kan roepen. Vandaar dat wij hier heel duidelijk in zijn: Bij NATUURSTEENvakman.nl zijn al onze raamdorpels gemaakt van topkwaliteit Belgisch Hardsteen, de ‘echte’ blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen soort.  

Onze raamdorpels betreffen (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen. Met die kenmerkende blauwgrijze tint van authentiek hardsteen en mooie accenten en tekeningen (fossielen en witte aderen) een meerwaarde voor iedere gevel! De gezoete afwerking is de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen die zorgt voor optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en vochtopname is minimaal. Daarnaast zorgt deze bewerking voor die kenmerkende ‘matte schijn’ van Belgisch hardsteen.

Meer over ons.

Een natuursteen vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl; Topkwaliteit materialen, voor binnen & buiten, in eigen beheer gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & verpakt, snel geleverd & altijd voor de beste (online) prijs! Voor buiten werken wij primair met Belgisch hardsteen en basalt, denk hierbij naast raamdorpels ook aan buiten(deur) dorpels, muurafdekkers, paalmutsen & gevelplinten. Voor binnen bieden wij een ruime collectie natuursteen soorten waaronder Belgisch hardsteen, basalt, marmer, graniet en dolomiet. Daarnaast bieden wij ook een unieke collectie composiet vensterbanken, zowel marmercomposiet als kwartscomposiet uiteraard!