Heb jij al een toekomstbestendige huis? 3 leuke tips!

Is jouw huis al toekomstbestendig? Je ontkomt er tegenwoordig bijna niet meer aan om mee te gaan in die mooie technologie. De techniek gaat zo snel dat het ene snufje het andere alweer opvolgt. En het leuke is, is dat jij jouw huis heel tof kunt inrichten dankzij deze nieuwe technologie. De vraag naar slimme apparaten neemt toe. We leggen je daar graag zo veel meer over uit. Dankzij deze 3 tips zorg jij ervoor dat jouw huis net dat beetje extra toekomstbestendig wordt.

1. Domotica systemen: De toekomst is hier

Heb je wel eens gehoord van slimme apparaten? Met domotica kan je apparaten koppelen waardoor je jouw huis heel eenvoudig kunt bedienen. En deze apparaten zijn ook nog eens slim. Zo kunnen bijvoorbeeld Philips Hue lampen leren wat jouw patroon van leven is. Hierdoor gaan de lampen netjes op tijd aan of uit op het moment dat je thuis bent aangekomen of net weggaat.

Domotica bestaat in veel verschillende, voornamelijk Duitse, merken. Deze staan vaak ook voor hun zeer goede kwaliteit maar ook voor inventiviteit. Dit zorgt ervoor dat je ook heel mooi apparatuur aanschaft. Naast dat de slimme apparaten veel voordelen kennen is er helaas ook één nadeel. Als je echt optimaal wilt genieten van een toekomstbestendig huis dan moet je wel in de buidel tasten. De eerste aanschaf is helaas het duurst, maar dan heb je ook wat.

2. Schakelen met schakelmateriaal

Om echt te genieten van de mooie armaturen van bijvoorbeeld een Philips Hue dan is het ook belangrijk om te kiezen voor kwalitatief goed schakelmateriaal. Het is belangrijk om het merk van jouw domotica te koppelen met hetzelfde merk schakelmateriaal. Anders loop je helaas het risico dat ze niet goed met elkaar communiceren. Onze tip is dus om je te laten adviseren door een domotica specialist waarmee je al jouw wensen op een rijtje zet. Uiteindelijk krijg jij een geweldig lijstje aan producten die ervoor zorgen dat jouw huis toekomstbestendig is.

3. Google Home

Hé Google…zet de muziek harder. Hé Google…dim de lampen met 50%. Hoor jij het jezelf al zeggen? Je kan de Google Home kopen om te communiceren en opdrachten te geven aan jouw slimme apparaten in huis. Wist je dat in de nieuwe Sonos soundbars een ingebouwde Google zit? Was je dus van plan om een Sonos soundbar te kopen laat je dan hierin adviseren? Dit kan je veel geld schelen! Maar deze soundbar is een eerste stap naar een toekomstbestendige woning.

Tijd om je te laten inspireren

De combinatie tussen Philips en de Google speakers is super tof. De slimme speaker Google Home zal handige opdrachten voor je uitvoeren. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is in jouw woning? Laat je dan inspireren en adviseren.