glazen thuis

Als trotse uitbater of eigenaar van een schitterende horecagelegenheid ben je blij als de zaak lekker vol zit. Overal waar je kijkt, zie je mensen genieten van jouw heerlijke drankjes, smakelijke gerechten en natuurlijk jouw sfeervolle ambiance. Om ervoor te zorgen dat je gasten zich helemaal thuis en op hun gemak voelen, is het goed om te investeren in de juiste aankleding. Deze voer je uiteraard door in de aankleding, maar ook in het bestek, het serviesgoed en het glaswerk. Stijlvolle horeca glazen maken de ervaring nog mooier en zorgen ervoor dat je gasten nog meer genieten. Niet alleen van de drankjes zelf, maar vooral ook van het verblijf in jouw bistro, café, restaurant of brasserie.

Voor elk drankje het juiste glas

Iedere gast is uniek en zo is het ook met de keuze voor een drankje. De ene persoon geeft de voorkeur aan een lekker koel speciaalbiertje, terwijl de ander juist gaat voor een cocktail, wijntje of frisje. Voor iedere drank is er een eigen type glas en vaak worden deze ook nog eens onderverdeeld per smaak. Zo schenk je een pilsje in een ander glas dan een stout en gebruik je verschillende glazen voor rode wijn, witte wijn en champagne. Een goede leverancier van glaswerk voor de horeca biedt je een enorm ruime keuze. Niet alleen als het gaat om de vorm, maar ook qua stijl. Kies dus altijd voor een type glaswerk dat aansluit op de sfeer en de uitstraling van jouw bedrijf. In een stoer café wil je namelijk niet aankomen met romantisch gestileerde glazen. In een restaurant in het hogere segment kies je daarentegen juist wel voor glaswerk met verfijnde vormen. Laat daarnaast ook je persoonlijke smaak meespelen bij je keuze. Ook let je natuurlijk op het budget. Het is dan ook goed om te weten dat je glaswerk voor de horeca kunt kopen in uiteenlopende prijsklassen.

Zelf prachtige nieuw glaswerk bestellen? Shop online!

Ben je zelf op zoek naar de mooiste en meest praktische glazen voor in jouw horecazaak of wellicht voor in huis? Bekijk dan online het enorme aanbod. Voor het beste professionele glaswerk kun je terecht bij verschillende uitstekende leveranciers, waaronder APS Glass & Bar Supply. Je kunt hier een eenmalige bestelling plaatsen, maar langdurige samenwerkingen zijn uiteraard ook altijd mogelijk. Op die manier ben je bovendien altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van horeca glazen. Verder ben je bij een goede leverancier altijd zeker van de beste service en een persoonlijke benadering. Ook kun je met vragen of opmerkingen omtrent jouw ideale glaswerk altijd bij ze terecht.

Door Interieur