Met deze interieurtips voor je tuin ben jij klaar voor de zomer

Het mooie weer zit er weer aan te komen, heb je al last van kriebels tijdens de gedachte dat het zomerse weer eraan zit te komen? In dit artikel geven wij een aantal tips om jouw achtertuinen klaar te maken voor de warme dagen en extra lang te genieten van de zonnige zomerse avonden. Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder!

Geniet van een eigen loungebank

Zit je graag buiten met het zonnige en warme weer? Dan is een loungebank van Fonteyn echt iets voor jou! Loungebanken bieden stijl en geven je de mogelijkheid om lekker te ontspannen en van de laatste zonnestralen te genieten. Tuin stijlen kunnen variëren van natuurlijke, naar klassieke tot rustgevende sferen. Je kunt je loungebank uitkiezen op de stijl die bij je tuin past. 

Naturel met zwart style van nu

Natureltinten blijven een trend. Het zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn met elke stijl. Je kunt er gemakkelijk mee spelen. Je kunt juist rust brengen in de tuin of het door zwart wat robuuster maken. Daarbij kan je ook spelen met bloempotten en andere accessoires zoals zwarte kussens of juist gekleurde kussens. Nog een belangrijke trend is dat we duurzamer tuinieren. We laten de natuur steeds meer de vrije loop gaan. 

Blaas een nieuw leven uit

Een tuin opknappen is niet zomaar iets, het kost tijd en veel werk. Door je tuin op te knappen blaas je een nieuw leven uit in je tuin. Daarnaast is het altijd verstandig om voor kwalitatieve tuinmeubelen te gaan waar je jaren van kan genieten. Bedenk van tevoren wat jouw stijl is en wat past bij jouw tuin. Meer inspiratie nodig?