Omheining tuin? Kies voor een beton schutting!

De beton schutting is een schutting die steeds vaker wordt gekozen door de Nederlander voor in de tuin. De opmars komt niet zomaar uit de lucht vallen. De populariteit is gestegen omdat een beton schutting lang niet meer zo saai en grauw is als eerst. Tegenwoordig is een beton schutting leverbaar in allerlei motieven die jouw tuin een gewenste look geven. Zo heb je bijvoorbeeld een beton schutting met een hout-, steen- of rotsmotief. Daarnaast is het ook mogelijk om de beton schutting in een kleurtje te nemen, de saaie grijze look is verleden tijd! Kies voor een mooie beige schutting of kies ervoor om de schutting in een donkere kleur te nemen zoals antracietgrijs. De beton schutting heeft een flinke groei meegemaakt en is dé trendy schutting van dit moment. Mis deze trend niet en kies voor een beton schutting voor als je volgende schutting!

De voordelen van een beton schutting 

Naast dat een beton schutting erg gegroeid is en hierdoor een moderne schutting is geworden, heeft het ook nog andere voordelen. Een ervan is bijvoorbeeld de prijs. Een beton schutting is namelijk stukken goedkoper dan de welbekende houten schutting. Het verschil kan soms wel oplopen tot de helft van de prijs van een houten schutting. Een ander voordeel is dat de beton schutting compleet onderhoudsvrij is. Je hoeft je geen zorgen te maken over verrotte hout of hout dat afbreekt. De beton schutting is erg stevig en je hoeft niet om de zoveel jaar een beschermlaag aan te brengen. Een moderne schutting, met enorm veel pluspunten en een scherpe prijs, dat is toch de ideale combinatie? Je kunt een beton schutting online kopen bij Schutting33. Deze aanbieder geeft je een ideale combinatie van topkwaliteit beton en de laagste prijsgarantie!

Een beton schutting afwisselen 

Naast een complete beton schutting toepassen, kun je er ook voor kiezen om deze schutting afwisselend te nemen. Wat houdt dat in? Wij leggen het je graag uit! De beton schutting is erg mooi te combineren met schanskorven. Schanskorven zijn draadkorven die worden gevuld met stenen. Wanneer je een beton schutting plaatst in combinatie met daartussen om de zoveel meter een schanskorf, creëer je een sierlijke schutting. Wij raden je zeker aan om te overwegen deze combinatie toe te passen. Ook de schanskorf schutting is bij Schutting33 te bestellen. Je kunt kiezen uit 9 verschillende soorten stenen op de webwinkel. Wil je alle stenen bekijken die leverbaar zijn? Neem ook eens een kijkje op Siergrind33.nl. Daar kun je kiezen uit meer dan 35 soorten schanskorf stenen.