Opbergtips voor de inrichting van de babykamer

In een babykamer wil je het liefste zo min mogelijk spullen hebben staan die kunnen zorgen voor afleiding. Natuurlijk heb je een paar leuke wanddecoraties aangebracht. En er staan een aantal vrolijke knuffels op een plank, samen met wat voorleesboekjes. Maar je wilt ook dat je kindje niet afgeleid wordt als het eigenlijk moet gaan slapen. En daarnaast wil je zelf, als je midden in de nacht een luier moet verschonen, niet struikelen over allerlei spulletjes die in de kamer rondzwerven. Als je gaat nadenken over de inrichting van de babykamer kun je dit nog wel eens over het hoofd zien. Een goede opbergbox babyspeelgoed voor de kleine spulletjes, speelgoed en knuffels van je kindje kan al veel schelen. 

Kraamcadeaus

Ook als je zelf niet veel spulletjes koopt voordat je kindje geboren wordt, dan nog kun ruimte te kort komen in de babykamer. Je familie en vrienden zullen ongetwijfeld als ze op kraamvisite komen, een cadeautje meenemen. En dan zijn de klerenkast en de boekenplanken aan de muur niet meer voldoende om alle nieuwe spulletjes in op te bergen. Gelukkig kun je dat heel eenvoudig oplossen. Met een handige opbergbox babyspeelgoed. Zo zijn de manden van Elodie Details heel eigentijds en stoer en heel geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed en knisperboekjes.

In iedere stijl een opbergbox babyspeelgoed

De collectie van Elodie Details bestaat niet alleen uit een stoere mand met leren handvaten. Hoewel deze canvas mand met een stippen of fauna patroon genoeg inhoud heeft om al het speelgoed in op te bergen. Je kunt ook kiezen uit een zachtgrijze mand. Ook deze is gemaakt van stevig canvas en blijft dus goed overeind staan, ook als de opbergbox babyspeelgoed niet helemaal gevuld is. Als je gekozen hebt voor een inrichting die iets minder stoer is, dan kun je ook een mand kiezen met een paar mooie strikken als handvat. De manden hebben een diameter van 45 centimeter en zijn 35 centimeter hoog. Het is ook leuk om de verschillende modellen samen te combineren.

De opbergbox babyspeelgoed is leuk om cadeau te doen

Als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeautje om zelf aan kersverse ouders te geven, dan kun je zeker ook aan de opbergbox babyspeelgoed denken. Vul de mand met leuke kleertjes, knuffels of speelgoed voor de pasgeborene en vergeet niet iets lekkers voor de moeder erbij te stoppen. Ook als de mand niet op de babykamer gebruikt kan worden als opbergbox babyspeelgoed, dan kan het bijvoorbeeld ook heel leuk naast de box in de woonkamer staan.

De opbergbox babyspeelgoed groeit met je kindje mee

Dankzij het tijdloze uiterlijk van de opbergbox babyspeelgoed hoeft de mand niet alleen maar gebruikt te worden om babyspeelgoed in op te bergen. Als je kindje eenmaal gaat kruipen en later ook zelf gaat spelen, dan kan de mand natuurlijk heel goed dienen voor het opbergen van houten blokken, of van de kleertjes van de beren en andere poppen. En doordat er stevige handvaten aan alle modellen van de Elodie Details opbergbox zitten, zijn de manden zelfs heel geschikt als wasmand voor de eigen kleren van je kindje.