Tips voor streepjesbehang!

Streepjesbehang, menig persoon heeft er wel eens mee te maken gehad. Steeds meer mensen kiezen liever voor een effen kleur behang of muurverf, maar wist je dat je streepjesbehang ook prima kunt combineren met je meubels? Hoe? Dat lees je hieronder!

streepjesbehang
Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/4925880817209281/

Verschillende soorten streepjesbehang

Streepjesbehang zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Maar hoe weet je nu welke behang het beste bij jouw interieur past? Allereerst is het erg belangrijk dat je je interieur analyseert. Heb je een drukke of rustige interieur? Welke kleuren hebben je meubels? Op basis hiervan kan je voor jezelf nagaan wat je wel of niet wilt wat betreft behang. Ook is het aan te raden om je plaatselijke meubelzaak te bezoeken, om wat inspiratie op te doen. Hou je van dikkere of dunnere strepen? Multicolor strepen of effen strepen? Streepjes in combinatie met een andere patroon? In principe is alles mogelijk met streepjesbehang. Wel is het erg belangrijk om te kiezen voor een goede behang, van goede kwaliteit.

Streepjesbehang interieurtips

Hieronder volgen enkele tips voor streepjesbehang:

– Bekijk online of in de winkel het brede aanbod aan streepjesbehang
– Heb je een drukke interieur? Kies dan voor een rustigere streepjesbehang
– Heb je een rustige interieur? Kies dan voor een drukkere streepjesbehang
– Probeer eventueel je interieur een geheel nieuwe look te geven door het aanschaffen van geheel nieuwe meubels in combinatie met een nieuw behang
– Probeer samples aan te vragen en deze te vergelijken met elkaar
– Doe nooit aan blind buys!

Streepjesbehang in een rustig interieur

Het hebben van een rustige interieur is een groot voordeel, mocht je streepjesbehang willen aanschaffen. Je kan in principe kiezen voor elk soort behang in combinatie met witte of effen meubels. Mocht je dus voor een multicolor of effen behang willen kiezen, beide zijn prima. Streepjesbehang in een rustig interieur maakt je huis sfeervol en gezellig! Weet je absoluut niet wat voor behang bij jouw interieur past? Dan kan je altijd nog inspiratie opdoen op het internet, de plaatselijke bouwmarkt/meubelzaak of lees hierboven de Streepjesbehang interieurtips.

Streepjesbehang in een drukke interieur

Heb je een drukkere interieur? Dan is het wel aan te raden om te kiezen voor een effen streepjesbehang die niet ‘schreeuwerig’ overkomt. Denk hierbij aan lichte kleuren zoals: wit, beige, taupe, roze, mint, etc. Probeer wel altijd eerst samples aan te vragen zodat je deze kan vergelijken met je interieur zodra je thuis bent.

Slot

Streepjesbehang wordt steeds populairder! Probeer daarom je interieur een frisse en nieuwe look te geven door te kiezen voor streepjesbehang.