Tv wegwerken in je interieur

Veel mensen kijken graag tv, maar vinden het apparaat een doorn in het oog. Wil jij jouw tv ook op een stijlvolle manier wegwerken in je interieur? Er zijn tal van manieren om dit te doen. Dankzij deze vier tips staat jouw televisie niet langer in de weg.

Kunst tonen op je televisie

Van sommige tv’s maak je in een handomdraai een kunstwerk door hier schilderijen op te tonen. Zo kan je in hoge resolutie verschillende schilderijen weergeven op het scherm. Met glasvezel internet stream je razendsnel jouw favoriete films en series en download je in een mum van tijd toffe schilderijen op jouw televisie. Maak een speciale lijst om je televisie of hang een aantal schilderijtjes om de tv heen, zodat de muur met de tv er op een ware eyecatcher wordt! Op deze manier geef jij jouw eigen creatieve draai aan je interieur.

Schuifdeuren voor de tv

Wist je dat Nederlanders meer tv zijn gaan kijken door de coronacrisis? Vooral in de avond gaat de televisie in veel huishoudens aan. Met schuifdeuren voor de tv werk je deze overdag netjes weg. Deze oplossing is erg simpel en makkelijk te personaliseren. Kies voor een paar mooie deurtjes, zoek een rail uit waar je ze aan kunt hangen en je hebt een unieke manier om jouw televisie weg te werken! Je kunt de deurtjes in iedere gewenste kleur verven, zodat deze perfect binnen jouw interieur passen.

Kast om de tv

Met een kast om de tv sla je twee vliegen in een klap. Niet alleen heb jij de televisie op een mooie en stijlvolle manier weggewerkt, maar ook krijg je extra bergruimte. Zo hou je jouw huis altijd netjes en opgeruimd. Je moet wel de ruimte hebben voor een kast vanwege de diepte. ’s Avonds schuif je de kastdeuren open en komt de televisie te voorschijn. Mocht je de ruimte voor een hele kast niet hebben, kan je ook kiezen voor een kleiner tv-kastje. Televisiekasten zijn er in alle soorten en maten, waardoor je altijd een exemplaar vindt dat past bij jouw woonsmaak. Bovendien levert een kast meteen wat extra ruimte op voor de tv-ontvanger en de kabels.

Zwarte achterwand

Je werkt de tv niet echt weg met deze oplossing, maar hij valt wel een stuk minder op. Door de tv op een zwarte of donkere achterwand te plaatsen is deze een stuk minder goed te zien. Deze kleur past heel goed thuis in een industrieel interieur, maar ook in een retro interieur of vintage interieur kan deze muur erg goed tot zijn recht komen. Wil je niet dat alle oneffenheden op de muur zichtbaar zijn? Kies dan voor matte verf.