Vergeet niet de rolluiken!

Naast het interieur, is de buitenkant van je woning ook belangrijk. Kies ervoor om je woning te voorzien van rolluiken wat zorgt voor prachtige uitstraling en enorm veel voordelen. De rolluiken zijn tegenwoordig in allerlei stijlen te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gewenste kastvorm, de kleur van de lamellen en kast, en nog meer. Zo kun je jouw rolluiken compleet afstemmen op de stijl die jouw woning heeft. De rolluiken zijn niet allemaal een mooie toevoeging aan je woning, ze zorgen ook voor zonwering. De rolluiklamellen blokkeren het zonlicht en zorgen ervoor dat je woning koel blijft in de zomer en warm blijft in de winter. Wij raden je zeker aan om de rolluiken te overwegen voor je woning.

Rolluiken bestellen

Wil jij weten wat de rolluiken kosten of wil je direct rolluiken bestellen? Ga dan direct rolluiken kopen bij Rolluiken33.nl. Rolluiken33 is een van de weinige aanbieders die je de opties geeft om online direct een prijs te berekenen en ook meteen online te bestellen. Nooit meer dagenlang wachten op een offerte, maar direct en transparant altijd de scherpste prijs online via de webwinkel. De rolluiken vindt je nergens goedkoper als bij Rolluiken33 en zijn tevens ook rolluiken van topkwaliteit met de juiste lameldikte, compleet van aluminium en 5 jaar fabrieksgarantie. Twijfel je? Vergelijk zowel de prijs als de kwaliteit met een iedere andere aanbieder en sta versteld van het aanbod van Rolluiken33.nl! Waar wacht je nog op? Bezoek de webwinkel en ga direct jouw rolluiken op maat samenstellen en bestellen! 

De nieuwe trend: Screens

De rolluiken hebben sinds een aantal jaar een concurrent erbij, namelijk de screens. Screens zijn van hoogwaardig kwaliteit en hebben een prachtige, luxe uitstraling. De screens hebben een doek die zorgt voor de zonwering van jouw woning. De screendoeken zijn leverbaar in +/- 100 verschillende kleuren en er is dan ook veel meer keuze dan als bij een rolluik. Je kunt de screens zo veel beter afstemmen op de uitstraling van jouw woning. Ook hebben de screens een strakkere uitstraling en kleinere kasten wat zorgt voor een moderne look. Net zoals de rolluiken kun je ook de screens bij Rolluiken33 bekijken, berekenen en bestellen. Bekijk alle screens van Rolluiken33 die er leverbaar zijn. Je kunt o.a. kiezen voor een windvaste screen, ‘standaard’ screen, inbouwscreen, koordlock screen (voor lichtstraat) en nog veel meer. Weet jij al welke screens jij gaat toepassen? De screens worden ook aangeboden tegen de laagste prijsgarantie en A-kwaliteit met jarenlange garanties.