Wat zijn de trends op het gebied van duette shades

duette shades

De vernieuwde collectie van Duette Shades, is momenteel de marktleider als het gaat om raamdecoratie. Nu is de collectie van Duette Shades uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die voor een 25 procent uit bamboe bestaat. Daarnaast zijn er ook nieuwe stijlvolle patronen en andere actuele kleuren toegevoegd aan het assortiment. Denk maar eens aan de kleuren groen, blauw, roze en bruin. Deze vier hoofdkleuren passen namelijk goed bij de trends van nu. 

De collectie is namelijk elegant, energie-efficiënt en heeft ook nog eens een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt ervoor in de zomer dat de warmte wordt geweerd en dat het in de winter de warme binnenhoudt. De Duette Shades op maat zijn geschikt voor niet-doorsnee ramen. Wilt u iets anders dan Duette Shades, dan zou u ook nog eens kunnen kijken naar bijvoorbeeld jaloezieën van hout. 

Duette Shades zijn dankzij het uitgebreide aanbod geschikt voor ieder raam en voor alle ruimte, dit komt uiteraard omdat je de Duette Shades op maat kan laten plaatsen. Maar ook technische kan er heel veel. Duette Shades gaat namelijk met de trends mee en dat zie je dus ook terugkomen in de techniek. Je kan namelijk jouw raambekleding automatisch bedienbaar maken met PowerView of kies voor een nog makkelijkere bedieningsoptie, zoals de SmartCord. Je regelt namelijk door de Top-Down/Bottom-Up exact de gewenste lichtinval en je privacy. 

Duurzaamheid is tegenwoordig ook een grote trend die de wereld elke dag wel weer wakker schudt. En dat is ook wat terugkomt bij Duette Shades, want duurzaamheid is een belangrijke uitgangspunt bij het ontwerp. Ze denken namelijk bij de productie goed na over het materiaal, het levensduur van het product, maar ook over de functionaliteit.

Houten jaloezieën

Naast dat er veel uitgebreid wordt bij de Duette Shades, zou je ook nog eens kunnen denken aan jaloezieën van hout. Iets wat ook populairder wordt en waar ook steeds meer vraag naar is, want daar komt ook elke keer weer een nieuwe collectie van uit. 

Als je op zoek bent naar jaloezieën en je wilt het ook in hout, dan zit je goed, want er zijn vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren, maar ook structuren. De structuur zou je kunnen vergelijken met de Duette Shades op maat, want de jaloezieën van hout kunnen ook in elke ruimte geplaatst worden. 

Naast jaloezieën van hout kan je ook voor andere kleuren kiezen. De collectie wordt namelijk elke keer weer uitgebreid met de kleuren van het moment. Er wordt dus goed gekeken naar wat de trends zijn. De kleuren gaan van diepzwart tot Scandinavisch blank hout. Je zou ook nog kunnen kiezen uit glanzende of matte afwerkingen. Er is dus een keuze uit oneindig veel uitvoeringen, dit geldt dus bij de jaloezieën als bij de Duette Shades.

Je weet ook dat de trends om de haverklap weer kan veranderen, maar dat zou je niet tegen moeten houden om de keuze te maken voor Duette Shades, want dit product gaat mee in de tijd, in zowel de trendkleuren, maar ook in de technologie.