Wat zijn de voordelen fairwood

Wilt u een unieke tafel in huis? Kies dan voor de mogelijkheid om een tafel op maat te laten maken door Fairwood. Alle voordelen van een op maat gemaakte tafel hebben wij op een rijtje gezet. 

Kies jouw eigen kleur

Heb je moeite met het vinden van een houten tafel dat perfect matcht bij uw interieur? Er zijn zoveel verschillende kleurtinten mogelijk dat Fairwood altijd de beste match kan vinden. Zo geniet u van een uniek item dan perfect aansluit bij uw woonstijl. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om het tafelblad een andere kleur te geven dan de tafelpoten voor een uniek ontwerp. Natuurlijk bepaal je ook zelf welke afwerking de tafel krijgt. Houdt u van een ruwe en matte finish voor een rustieke look of wilt toch liever een glanzende finish? Samen gaan we in gesprek om de beste optie voor uw op maat gemaakte tafel te realiseren. 

Kies jouw eigen tafelblad

In onze werkplaats hebben wij verschillende modellen aan tafelbladen staan. U kunt de voorbeelden bekijken en uw favoriete tafelblad uitkiezen. Wij maken het tafelblad altijd op maat, maar op deze manier heeft u een goed beeld van alle mogelijkheden. Heeft u een uniek formaat? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn op een perfecte op maat gemaakte tafel te ontwerpen. 

Snelle productie en levertijden

Een groot voordeel is dat wij snel produceren en leveren. Wanneer een houten tafel in een woonwinkel niet op voorraad is, moet u soms wel weken wachten. Fairwoord biedt snelle levertijden en jouw uniek en op maat gemaakte eettafel staat snel bij u in huis. U heeft zelf de keuze of u de tafel komt ophalen of dat u deze aan huis bezorgd wilt hebben. 

De beste prijs

Dan natuurlijk het laatste, maar niet het minst belangrijk. Een groot voordeel is de prijs. Fairwood levert kwaliteit houten tafels voor de beste prijs. De scherpe prijzen zijn voor alle tafels en u kunt een persoonlijke prijsindicatie verwachten. Wilt u een originele tafel in huis? Kies dan voor een voordelig ontwerp en productie van Fairwood voor een unieke houten tafel.