Wil je meer licht in huis en langer van je tuin genieten? Een glazen schuifwand biedt uitkomst!

Baal je ervan dat je huis ondanks de langere dagen nog steeds een klein donker hok lijkt? Zijn de ramen bij jou thuis zo klein dat er bijna geen licht binnenkomt en ben je daar helemaal klaar mee? Misschien is het dan eens tijd om te gaan nadenken over hoe je je huis zo kunt vernieuwen dat je en meer ruimte en meer licht binnen krijgt. 

Een van de makkelijkste manieren om er voor te zorgen dat je en meer licht en meer ruimte krijgt, is door middel van het uitbreiden van je woonkamer (met een uitbouw) met een mooie glazen schuifwand. Zo krijg je er ineens een aardig stuk woonkamer bij en die donkere raamloze muren die er voorheen voor zorgden dat je bijna geen straaltje zonlicht binnenkreeg zijn nu vervangen door een glazen wand die je in het licht laat baden en daarnaast ook nog eens open gaat en de tuin naar binnen haalt. 

Een glazen schuifwand, ook wel glazen schuifdeur of schuifpui genoemd, is een van de beste manieren om langer van je tuin te kunnen genieten en daarnaast flink wat licht binnen te krijgen. Ze zijn gemakkelijk toe te passen bij allerlei type overkappingen, zowel van hout, steen als aluminium. De combinatie van kwaliteitsaluminium en extra helder glas zorgt er daarnaast voor dat je je huis voorziet van een luxe uitstraling. 

Aluminium van de hoogste kwaliteit en in Nederland geproduceerd gehard glas

De glasschuifwanden van Foravida zijn gemaakt van aluminium van een uitstekende kwaliteit. De poedercoating in antraciet of cremewit van het aluminium zorgen ervoor dat slijtage nauwelijks voorkomt. De onder rail van de schuifwand is verder geanodiseerd, waardoor het erg duurzaam is. De schuifdeuren zelf zijn in Nederland gemaakt van gehard glas van 10 mm dik, waardoor ze zelfs een klap met een sloophamer weerstaan. 

Afhankelijk van jouw specifieke wensen kan er altijd een schuifwand op maat geleverd worden. Er is een uitgebreid assortiment aanwezig en je kunt kiezen uit bijzonder veel extra opties. De deuren zijn beschikbaar in maten van 64, 82 en 98 centimeter en ze zijn leverbaar in maar liefst 13 verschillende hoogtematen. Afhankelijk van de lengte van de door jouw geplande glazen schuifwand kun je kiezen uit een 1-tot 7-railsysteem, zodat je nooit beperkt wordt in de lengte die je voor ogen hebt. 

De voordelen van een Foravida glazen schuifpui

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je op alle modellen een gegarandeerde garantie hebt van vijf jaar. Het eenvoudige systeem, vergezeld van een uitgebreide handleiding maakt dat maar liefst 95% van de klanten de schuifwand zelf in elkaar kan zetten. Verzending van een nieuwe schuifwand is helemaal gratis en mocht je toch niet tevreden zijn over het product, dan wordt deze kostenloos weer bij je thuis opgehaald. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw kamer uit te breiden en langer te kunnen geniet van je tuin en heel wat meer licht, aarzel dan niet en bezoek de showroom van Foravida of stel online je eigen nieuwe glazen schuifwand samen.