Wordt een creatieve binnenhuisarchitect door te spelen met de bijzettafel

Er zijn weinig onderdelen van het interieur die zo worden onderschat als de bijzettafel. De mogelijke toepassingen van een goede bijzettafel zijn ongekend. Naast een welkome en stijlvolle aanvulling op je interieur zijn de mogelijke gebruiksgemakken van een bijzettafel bijna teveel om op te noemen. 

bijzettafel

Ben je op zoek naar een leuke plek waar die antieke bloemenvaas van oma goed tot zijn recht komt? Precies, een goede bijzettafel biedt uitkomst. Zoek je een nachtkastje voor in de slaapkamer, waar je je telefoon of glaasje water kwijt kunt, zonder daar een heel meubel voor te moeten installeren. Juist. De bijzettafel komt ook in de slaapkamer goed van pas. Of zoek je nog een plek waar je tijdens het koken tijdelijk je hete pannen op kwijt kunt? Ook in de keuken is een bijzettafel geen overbodige luxe.

Daarnaast misstaat een stijlvolle bijzettafel nooit in de woonkamer. Naast de bank om je afstandsbediening of glas wijn op kwijt te kunnen, een goede bijzettafel is nooit een overbodige luxe. Gemakkelijk te gebruiken als extra kruk in de salon voor de niet verwachte visite? Ook daar is de bijzettafel een welkome aanvulling op je meubilair. Een plek nodig waar je je boek of tijdschrift op kwijt kunt. Je raadt het al: een bijzettafel.

De grote keuze uit bijzettafels garandeert ieder van een passend model

bijzettafels

Je kunt kiezen uit ronde bijzettafels, vierkante bijzettafels, bijzettafels gemaakt van hout of industrieel metaal. Er is voor iedereen wel een passende bijzettafel te vinden die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Van complete boomstronken als bijzettafel die voor stabiliteit zorgen tot opklapbare bijzettafels die gemakkelijk te verplaatsen naar andere plekken in je huis, afhankelijk van jouw voorkeur, de mogelijkheden voor verschillende bijzettafels zijn legio. 

Daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om met verschillende maten bijzettafels te werken. Speciaal voor de mensen die willen spelen met meerdere bijzettafels naast elkaar zijn er modellen beschikbaar in verschillende hoogtes en afmetingen, zodat ze gedeeltelijk onder elkaar geschoven kunnen worden of op verschillende manieren strategisch naast elkaar kunnen worden geplaatst. 

Bijzettafels met een verschillend aantal poten, wieltjes of steunpilaren

De meest bijzettafels zijn voorzien van verschillende poten. Dit kunnen 3 of 4 poten zijn, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Voor degenen die echter graag vanuit de luie bank de bijzettafel willen verplaatsen, is het echter ook een optie om te kiezen voor een soort bijzettafel met wieltjes in plaats van poten, wat het gebruikersgemak aanzienlijk bevordert. 

Als je jezelf hebt laten overtuigen van de voordelen van een bijzettafel, twijfel dan niet langer en bezoek de website van Goossens, waar je een keuze kunt maken uit meer dan 150 verschillende bijzettafels. Als je vandaag bestelt, zal de bijzettafel binnen 1-3 dagen thuis worden afgeleverd. De bezorging is gratis en als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens 30 dagen bedenktijd, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat wanneer je toch besluit dat een ander model beter bij je interieur past, je je eerdere aankoop probleemloos kunt ruilen.