6 redenen om een draadloze steelstofzuiger te kopen

Heb jij ook zo’n hekel aan stofzuigen? Waarschijnlijk heeft dat geklooi met die zware stofzuiger daar iets mee te maken. Een draadloze steelstofzuiger is een stuk praktischer! Een draadloze stofzuiger heeft geen snoer waardoor je hem er makkelijker bij pakt. Daarnaast heb je geen stofzuigerzakken meer nodig en dat scheelt ook weer in de portemonnee. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn over de voordelen, ben je hier op de juiste plek. In deze blogpost zetten we namelijk zes redenen op een rijtje om een draadloze steelstofzuiger te kopen!

een draadloze steelstofzuiger kopen

1. Draadloze steelstofzuiger: je pakt hem er makkelijker bij

Het belangrijkste voordeel van een draadloze stofzuiger is dat je hem er makkelijker bij pakt als je iets op de grond hebt laten vallen. Zijn er kruimels op de grond? Geen probleem, binnen een paar seconden ben je klaar met stofzuigen en zie je er niets meer van. Je hebt geen gedoe meer met stekkers, stopcontacten of een snoer dat te kort is. Hoe fijn is dat?

2. Je hebt geen stofzuigerzakken nodig

Je hebt het vast al eens meegemaakt: ben je net lekker aan het stofzuigen, merk je dat de stofzuigerzak vol begint te raken. Met een diepe zucht loop je naar de voorraadkast om er vervolgens achter te komen dat je geen zakken meer in huis hebt. Zo vervelend! Met een draadloze stofzuiger heb je dit probleem niet. Het vuil wordt immers in een speciale stofbak opgeslagen. Zodra je klaar bent met stofzuigen, kan je de stofbak gemakkelijk losmaken en in de prullenbak leegmaken. 

6 redenen om een draadloze steelstofzuiger te kopen

3. Het is goedkoper

Stofzuigerzakken kosten natuurlijk geld. Bij een steelstofzuiger verzamelt het stof zich in de stofbak en hoef je geen geld meer uit te geven aan stofzuigerzakken. Dat scheelt je toch weer in je portemonnee. Bovendien is het mooi meegenomen op vlak van duurzaamheid. Want geef toe, die zakken zijn allesbehalve milieuvriendelijk.

4. Draadloze stofzuiger neemt minder ruimte in beslag

Een standaard stofzuiger neemt al snel veel ruimte in beslag. Om nog niets te zeggen over die vervelende stofzuigerslang die op de meest ongepaste momenten omvalt. Met een draadloze stofzuiger heb je hier geen last van. Die zet je gewoon in zijn oplaadstation en meer is het niet. Hij staat stevig, valt niet om én neemt weinig ruimte in beslag. Wat wil je nog meer? Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat het oplaadstation in de buurt van een stopcontact moet staan.

5. Sommige steelstofzuigers laden zichzelf op

Bij sommige steelstofzuigers heb je geen gedoe meer met externe batterijen. Na gebruik zet je de steelstofzuiger in het oplaadstation en je laat hem daar gewoon staan totdat je hem weer nodig hebt. In de tussentijd laadt hij zichzelf op en kan je hem de volgende keer direct gebruiken. 

redenen om een draadloze steelstofzuiger te kopen

6. Je bent sneller klaar

Tenslotte ben je sneller klaar met stofzuigen. Doordat je niet telkens van stopcontact naar stopcontact hoeft te switchen, zit je klusje er veel sneller op. Met een draadloze stofzuiger kan je makkelijk allerlei kanten op. Ben je die ene hoek in de woonkamer vergeten? Dan loop je gewoon even terug!

Draadloze steelstofzuiger kopen? Dit zijn de beste steelstofzuigers van dit moment!