Kan je wel wat nieuwe tuinstoelen gebruiken?

Kan je wel wat nieuwe tuinstoelen gebruiken? Dan is het leuk om een aantal vervangende stoelen te halen! Het aanbod voor tuinstoelen is tegenwoordig erg groot, vandaar dat we je hier een aantal tips geven om deze keuze makkelijker te maken. We richten ons op rotan stoelen voor in de tuin omdat deze momenteel erg populair zijn, ook is het comfort en de uitstraling van deze stoelen gewoonweg top!

Welk type rotan stoel is het meest geschikt?

Het is natuurlijk erg belangrijk om van te voren te bedenken wat voor type stoel je wilt gaan uitzoeken. Het aanbod verschillende stoelen is tegenwoordig erg groot, voor vrijwel iedere toepassing is een speciaal exemplaar te verkrijgen. Om deze keuze iets gemakkelijker te maken zijn de stoelen grofweg te verdelen in twee categorieën, zo heb je de loungestoelen en de eetstoelen. De rotan loungestoelen voor in de tuin zijn eveneens in diverse soorten onder te verdelen, zo is bijvoorbeeld de rotan fauteuil een populaire optie. Deze biedt je een fijn comfort en neemt relatief weinig ruimte in!

Hoeveel ruimte mogen je nieuwe tuinstoelen in beslag nemen?

Aangezien de ruimte in je tuin natuurlijk niet oneindig is, moet je goed bedenken hoeveel ruimte de stoel in gaat nemen. Zo zal een rotan egg chair natuurlijk meer ruimte in gaan nemen dan een eetstoel van een veel kleiner formaat. Over het algemeen nemen loungestoelen meer ruimte in, dit levert je echter ook weer een erg fijn comfort op! Deze afweging zal je moeten maken bij het kiezen van de juiste stoel. Het voordeel van rotan stoelen is dat ze relatief licht zijn, dus wanneer je wat meer ruimte nodig hebt zet je ze eenvoudig aan de kant!

Rotan stoelen met een heerlijk zitcomfort!

Over het algemeen is het comfort dat mooie rotan stoelen je kunnen bieden erg fijn, dit heeft te maken met het natuurlijke materiaal waar ze van gemaakt zijn. Doordat dit materiaal voor een deel meegeeft ondervind je weinig harde stukken van de stoel. Ben je echter nog niet geheel tevreden over het comfort? Dan kan je de stoel heel gemakkelijk inleggen met een aantal sierkussens en bijvoorbeeld een fijn zacht plaid, zo creëer je in een handomdraai een comfortabele plek om lekker te relaxen!