Rechthoekige tuinsets voor 6 personen

Maak de tuin klaar voor komende zomer

Wil je jouw tuin een flinke opknapbeurt geven en helemaal klaarmaken voor de komende zomer? Zorg er dan voor dat je een goede en multifunctionele plek hebt om van de zon te genieten en te relaxen. Rechthoekige tuinsets voor 6 personen zijn hiervoor de ideale oplossing. Tuinsets voor 6 personen zijn geschikt voor elk soort tuin, omdat ze in diverse stijlen en varianten verkrijgbaar zijn. Maar een mooie tuinset voor 6 personen heeft nog wel meer voordelen. Welke pluspunten hebben deze tuinsets? En welke modellen en stijlen zijn er zoal verkrijgbaar? 

Een rechthoekige tuinset voor 6 personen verhoogt de sfeer in de tuin

Wat heeft een rechthoekige tuinset voor 6 personen jou zoal te bieden? Een van de grootste pluspunten van tuinsets voor 6 personen is het sfeerverhogende effect van een tuinset voor 6 personen. Een tuinset maakt de tuin tot de ideale plek voor het buitenleven in de lente en zomer. Anders dan bij loungesets heeft een rechthoekige tuinset voor 6 personen een strakke afwerking zonder dat er kussens gebruikt worden. Een mooie tuinset voor 6 personen creëert op die manier een unieke atmosfeer in de tuin en verhoogt direct het gevoel van gezelligheid. 

Tuinsets voor 6 personen kun je het hele seizoen buiten laten staan

Een mooi pluspunt van een rechthoekige tuinset voor 6 personen is dat je deze tuinsets het hele jaar door gewoon in de tuin kunt laten staan. Bij een loungeset, die voorzien is van kussens, ligt dit anders. Loungesets moet je afdekken of daarvan de kussens verwijderen als het slecht weer wordt of de herfst cq. winter aanbreken. Een bijkomend voordeel tuinsets voor 6 personen is dat ze vaak lekker licht zijn. Dus wil je ze verplaatsen, dan is dat snel te regelen. 

Praktisch voordeel: lekker genieten in de tuin

Een tuinset voor 6 personen biedt natuurlijk optimaal gebruiksgemak en maakt het wel heel gemakkelijk om in de tuin helemaal tot jezelf te kunnen komen. Samen met je gezin, met vrienden of met familieleden kun je even lekker in de tuin zitten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook voor een lekkere lunch of een dinertje samen met je vrienden zijn rechthoekige tuinsets voor 6 personen uitermate geschikt. 

Niet per se kussens nodig

Voor een mooie tuinset voor 6 personen zijn niet per se kussens nodig. Dat is ideaal. Niet alleen scheelt dat geld, maar ook een hoop tijd en moeite. Je hoeft geen kussens uit te zoeken bij jouw rechthoekige tuinset voor 6 personen, want de tafel en stoelen zelf zijn al stijlvol genoeg. Voordelig is natuurlijk ook dat bij slecht weer de kussens van de rechthoekige tuinsets voor 6 personen niet opgeruimd hoeven te worden. De tuinset laat je buiten staan, want deze is namelijk goed weerbestendig.

Model 1: 4 Seasons Outdoor Lisboa alu & Derby tuinset

4 Seasons Outdoor Lisboa alu & Derby tuinset

Er zijn tal van fraaie tuinsets voor 6 personen te koop vandaag de dag. We hebben een selectie gemaakt van de drie mooiste modellen rechthoekige tuinsets voor 6 personen die momenteel verkrijgbaar zijn. Het eerste model is de prachtige 4 Seasons Outdoor Lisboa alu & Derby tuinset. Deze antraciet tuinset heeft afmetingen van 240 bij 100 centimeter. Houd je van mooie tuinset voor 6 personen met een tijdloze en tegelijk chique uitstraling, dan is de Lisboa echt iets voor jou! De fraai ontworpen Derby tuintafel is gemaakt van zowel aluminium als teakhout. De tafelpoten zijn van aluminium, die steun geven aan een sterk en robuust teakhout tafelblad. Het mooie van deze Lisboa-combinatie is dat het geheel onderhoudsarm is en gedurende het hele jaar buiten kan blijven staan. Lekker praktisch, lekker gemakkelijk! 

Model 2: Manifesto Veruno/Sora

Manifesto Veruno/ Sora

Een schitterende all-time klassieker onder de rechthoekige tuinsets voor 6 personen is de prachtige tuinset Manifesto Veruno/Sora. Deze mooie tuinset voor 6 personen is 220 centimeter lang. Naast de prachtige witte tafel, die een modern design heeft, bestaat de set uit zes prachtige stoelen van Wicker (vlechtwerk). Mensen die deze rechthoekige tuinset voor 6 personen inmiddels in de tuin hebben staan, zijn laaiend enthousiast over de kracht van deze tuinset, maar ook omdat dit tuinmeubilair lekker licht en daardoor goed mobiel is. 

Manifesto Veruno/ Sora

Model 3: Krista Darwin dining tuinset

Krista Darwin dining tuinset

Een mooie tuinset voor 6 personen met een lekkere natuurlijke uitstraling die in elke tuin past, is het model Krista Darwin dining tuinset. De prachtige rechthoekige eettafel is gemaakt van kwalitatief uitstekend teakhout en heeft afmetingen van 240 x 100 centimeter. De zes gevlochten Darwin dining tuinstoelen in de kleur wit of grijs zitten zeer comfortabel. Voor iedereen die van het relaxte buitenleven houdt in een natuurlijke omgeving is de Krista Darwin dining tuinset de perfecte oplossing! Bovenstaande tuinset komt van de winkel AVH-outdoor.nl. Naast de Krista Darwin dining tuinset hebben zij nog allerlei andere mooie 6 persoons tuinsets zoals onderstaande Summit diningset.

Summit Icon