De ideale badkameraccessoires kiezen

Badkameraccessoires zijn belangrijk voor jouw badkamer, zowel voor het maken van een stijlstatement als vanwege hun praktische bruikbaarheid. Het zijn vaak de extra’s die ervoor zorgen dat een ruimte een mooie uitstraling heeft. Er is nu zo’n uitgebreid assortiment badkameraccessoires verkrijgbaar dat je jouw badkamer echt kunt afstemmen op jouw eigen behoeften en stijlkeuzes. Van handige toiletaccessoires tot badkamermatten en zelfs het opbergen van handdoeken: Je kan tegenwoordig alles vinden!

Toiletaccessoires

In de huidige markt vind je een ruim aanbod voor toiletaccessoires. Maar wat heb je eigenlijk echt nodig? Toiletrolhouders zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting. Hiermee kan jij de toiletrol op een plek bewaren die voor de toiletgebruiker binnen handbereik is. Toiletrolhouders zijn verkrijgbaar in een reeks vaste en verplaatsbare modellen en uiteraard in verschillende stijlen, zowel in verticale als horizontale richting. 

Een andere belangrijke accessoire is de handige toiletborstel met houder die je gebruikt om ervoor te zorgen dat de toiletpot schoon blijft. Deze stijlvolle accessoires zijn verkrijgbaar in zowel staande als wand hangende versies. De moderne versies voor wandmontage zijn ontzettend stijlvol en staan dus niet in de weg bij het schoonmaken van je badkamer. Bovendien is er geen risico dat de houder omvalt. Toilet accessoires zijn misschien niet aantrekkelijk op het eerste gezicht, maar ze zijn zeker nodig voor elke badkamerruimte en toiletruimte.

Ten slotte zijn er meerdere varianten van inbouw reserverolhouders. Deze kun je perfect integreren in de inbouwwand van je hangtoilet, wat zorgt voor een ontzettend strak geheel en luxe uitstraling.

Bad accessoires

Als je graag gebruik maakt van het ligbad in je badkamer, dan hebben we goed nieuws. Badaccessoires worden met de dag populairder en je zult zien dat het huidige aanbod steeds verder groeit. Een voorbeeld is het badrek. Een badrek past over breedte van je bad en biedt extra opbergruimte voor jouw bad benodigdheden. Naast je badartikelen kan je er bijvoorbeeld ook een iPad opzetten zodat je rustig je favoriete serie kunt kijken in bad. Badrekken zijn daarmee natuurlijk eerder een luxere toevoeging dan een noodzaak, maar ze hebben veel praktisch nut.

Badmatten zijn ook populaire bad accessoires. Deze zorgen voor een verminderde kans op uitglijden op natte ondergronden, zowel binnen als buiten het bad. Badmatten zijn er in een breed scala aan maten en kleuren om het beste te kiezen die bij jouw badkamerinrichting zal passen. 

Douche accessoires

Ook douche accessoires nemen toe in populariteit.  Je hebt tegenwoordig veel verschillende opties. Kies bijvoorbeeld een trio zeepdispenser aan de muur voor een extra strakke en minimalistische afwerking. Deze stijlvolle dispensers zorgen ervoor dat je geen flessen meer in de douche hoeft te zetten en jouw shampoo en body wash in één eenvoudige eenheid kunt bewaren.

Badkamer accessoiresets

Het is ook mogelijk om een complete accessoireset  voor je badkamer te kopen, zo bespaar je bij de aanschaf veel tijd omdat je geen losse producten hoeft uit te kiezen. In de set zitten vaak accessoires die goed bij elkaar passen en dezelfde stijl hebben. Dit kan zijn op basis van kleur of vorm. Zo kan je bijvoorbeeld een accessoire set hebben in kleuren of materialen als: mat zwart, geborsteld goud, geborsteld gun metal, geborsteld brons, geborsteld RVS en chroom. Maar je hebt ook veel variatie in vorm, zoals bijvoorbeeld een ronde of vierkante accessoire set. Op die manier kies je voor een consequente stijl, wat weer zorgt voor rust en eenheid in je badkamer.