Geef je badkamer een upgrade

upgrade van je badkamer

Toe aan iets nieuws? Ik begrijp het helemaal. Der is niets mis met je badkamer maar toch raak je verveelt met je huidige badkamer. Om je badkamer een nieuwe sfeer te geven, kan je hem een upgrade geven. In dit artikel geef ik enkele tips om een upgrade te geven aan je badkamer.

De douche

Voor de meeste mensen is de douche toch wel het belangrijkste van de badkamer. Ikzelf vind dit namelijk ook. Als je wakker wordt en je je klaar moet maken voor je werk, is de douche nog je laatste moment van ontspanning. Je kan even de tijd voor jezelf nemen en jezelf opfrissen. Daarom raad ik aan om je douche te veranderen als je je badkamer een upgrade wilt geven. Om je douche te upgraden zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden. Ten eerste zou je kunnen kiezen voor een luxe inloopdouche. Heb je niet zoveel ruimte? Geen probleem! Kies dan gewoon voor een douche met nissen voor je spullen. Naast het feit dat het er super trendy uitziet, is het ook gewoon super praktisch.

Jacuzzi

Een jacuzzi in je badkamer is luxe. Jammer genoeg is dit alleen geschikt voor de mensen met een badkamer die groot genoeg is. Als je badkamer wel ruim genoeg is, raad ik zeker aan om een jacuzzi te kopen. Het is ideaal om even te ontspannen maar ook voor een romantische avond met je partner.

DIY-tips

Als je budget niet zo groot is, zijn er ook wat andere tips die ervoor zorgen dat je badkamer al snel een andere uitstraling kan krijgen. Ten eerste zou je een grote schoonmaak kunnen houden. Neem hier de tijd voor zodat elk hoekje schoon is. Naast schoonmaken zou je de badkamer ook een andere kleur kunnen geven door het te verven. Een andere kleur geeft gelijk een andere sfeer aan je badkamer. Als laatst zou je nieuwe accessoires kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe mandjes, drinkglas, tandenborstel houder en een paar leuke plantjes.