Kleine bijzettafels

Kleine bijzettafels kun je nooit genoeg hebben. Als je eens een rondgang doet in je woning, zie je waarschijnlijk heel wat plekken waar je een kleine bijzettafel best zou kunnen gebruiken. Wil je dat je bijzettafel klein is voor in een hoekje? Of wil je een alternatief creëren voor je salontafel en wil je hiervoor twee of meerdere kleine bijzettafeltjes gebruiken? Ook dit kan! Het grote voordeel is: er bestaan kleine bijzettafels in alle stijlen, vormen, afmetingen en materialen. Zo vindt jij vast en zeker een of meerdere leuke kleine bijzettafeltjes die bij perfect in jouw huis passen.

bijzettafel klein
Tundo Bruno à €169,99
kleine moderne bijzettafel
Spinder Design Douglas à €149,99
kleine bijzettafeltjes
Kare Design Bonsai Tre Gunmetal à €192,99
Kleine bijzettafels
Zactona Nino à €129,99
moderne bijzettafels
Lavis Quinn à €99,99

Heb je een moderne woning?

Voor je moderne wooninrichting bestaat er bijvoorbeeld de Tundo Bruno kleine moderne bijzettafel. Het is een prachtig exemplaar met een combinatie van naturel hout en zwart. Ronde en strakke lijnen gaan hier hand in hand. Glas doet het ook uitstekend in de hedendaagse woninginrichting. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Spinder Design Douglas. Deze kleine moderne bijzettafel combineert strak wit met glas. Het straalt pure eenvoud uit maar is toch stijlvol. De Kare Design Bonsai Tre is een echte eyecatcher en met zijn drie aparte tafeltjes heel flexibel. De Zactona Nino of de Lavis Quinn bijzettafeltjes passen in elke moderne woning en zijn overal inzetbaar.

scandinavisch bijzettafeltje
LaForma Bruk € 53,00
bijzettafeltjes
Adagio Sandro € 134,99
strakke bijzettafel
LaForma Shadow à € 90,00

Minimalisme in een Scandinavische woning

Heb jij gekozen voor een Scandinavisch interieur? Ook hiervoor vind je heel wat passende kleine bijzettafels. Een combinatie van wit met naturel is uiterst geschikt. Het Laforma Bruk bijzettafeltje straalt eenvoud uit, maar met zijn opgezette rand geeft het een extra dimensie aan je kamer. De Adagio Sandro ronde bijzettafel set en het LaForma shadow tafeltje zijn voorbeelden van strakke lijnen die toch gezelligheid uitstralen.

vintage bijzettafeltjes
Kare Design Loft Triangle Vintage à € 393,99
vintage bijzettafel
BePure Next à € 139,00

Vintage uitvoering

Als je een vintage woning hebt, kies dan zorgvuldig je kleine bijzettafel uit. Hou je aan de specifieke vormen die je in vroegere jaren ook zag: de ovalen of driehoekige tafeltjes met afgeronde hoeken zijn heel erg leuk. Ga voor fijne smalle pootjes. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Loft Triangle Vintage of de Tifi set van Kare Design. Zij lijken zo uit een authentiek jaren ’60 interieur te komen. Of wat denk je van de sidetable BePure Next? Met dit tafeltje waan je je op vakantie in de jaren ’70.

landelijk bijzettafeltje
Tower Living Fleur à € 149,00
rond bijzettafeltje
LaForma Thais à € 191,00

boomstam bijzettafeltje
LaForma Craft à € 78,00
houten bijzettafeltje
LaForma Ognak à € 129,00
bijzonder bijzettafeltje
LaForma Anaport € 84,00

Ben je eerder voor landelijk?

De landelijke stijl straalt rust uit. De materialen zijn natuurlijk en sterk. Kijk maar eens naar kleine bijzettafeltjes zoals het Tower Living Fleur bijzettafeltje. Het is pure nostalgie. Het LaForma Thais ronde tafeltje is dan weer wat strakker, maar straalt nog altijd die landelijke gezelligheid uit. Wil je echte delen van bomen in huis halen? Kies dan bijvoorbeeld voor het LaForma Kraft of LaForma Ognak tafeltje. Wil je het nog natuurlijker? Dan heb je bijvoorbeeld de Laforma Anaport. Eerlijker kan niet meer, toch? Kies je voor je bijzettafel klein of groot? Bij sommige tafeltjes kun je zelf de afmetingen kiezen, zoals bij de d-Bodhi Soul uitvoering. En ja, waarom zou je ze gewoon niet op alkaar stapelen? Dit is pas echt creatief!

klein industrieel bijzettafeltje
Eleonora Brooklyn à € 268,99
industriele bijzettafeltjes
Lavis Flux à € 354,99

De stoere industriële stijl

De loftstijl of industriële wooninrichting maakt gebruik van stoere, ruwe en eerlijke materialen: hout, ijzer, metaal, glas en beton. Ook de kleine bijzettafels ontsnappen niet aan deze stijl. Heel stoer is het Eleonora Brooklyn ontwerp. Hout en metaal is gecombineerd en dankzij de lade heb je een extra ruimte voor allerlei spullen. De set zilveren bijzettafeltjes Lavi FLux zijn echte bijzondere meubelstukken. Ze springen onmiddellijk in het oog en stralen robuuste eerlijkheid uit. Heb jij voorkeur voor een klein industrieel bijzettafeltje met een bijzondere tafelblad? Kies dan bijvoorbeeld voor Giani Tor (heel apart mangohout), Kare Design Vulcano en Kare Design Treasury (blad in steen) of de Tundo Lago (betonnen blad). De betonlook is heel erg in: kijk bijvoorbeeld naar de unieke stukken zoals de serie van Giani Ruvido en Kare Design. Of je nu voor een heel stoer of voor een verfijnder stoer klein industrieel bijzettafeltje gaat, je hebt een enorme keuze. Stuk voor stuk maken ze jouw mooie industriële woning af.

bijzondere bijzettafel
Zactona Flora à € 89,99
bijzettafelset
Spinder Design Ibiza à € 299,99

De Bohemian style: een beetje gek mag best!

Voor wie zich goed voelt in een apart, speels interieur, is de Bohemian style perfect. Veel kleuren, etnische prints, veel stijlen door elkaar heen zijn typisch voor deze interieurs. Ook hiervoor vind je gegarandeerd een leuk klein bijzettafeltje. Wat denk je van de Zactona Flora met mozaïek patroon? Het komt net uit een sprookje van 1001 nachten! Het kleine bijzettafeltje Kare Design Endris en de kleine bijzettafel Spinder Design Ibiza: ze zijn zo verschillend, en toch zouden ze naast elkaar in je Bohemian kamer passen.

Combineer en probeer uit

Een klein bijzettafeltje past overal. Experimenteer en verhuis het regelmatig van plaats. Vul aan met andere accessoires. Zo komt jouw klein bijzettafeltje het best tot zijn recht!